Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Thuis Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Thuis Door?
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Thuis Door?
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Heb je al gasten uitgenodigd om je huis nieuwjaar te vieren, maar weet je niet wat je ermee moet doen? Gelukkig zijn er veel manieren om deze heerlijke vakantie door te brengen, waarbij je het hele jaar door aan de magische oudejaarsavond denkt.

Hoe breng je het nieuwe jaar thuis door?
Hoe breng je het nieuwe jaar thuis door?

instructies:

Stap 1

Om een onvergetelijke oudejaarsavond thuis door te brengen, moet u allereerst, na de klok, de tv uitzetten, want in de afgelopen jaren zijn tv-shows op tv-vakanties een mislukking geweest, het is onwaarschijnlijk dat deze trend zal veranderen. Als je je geen vakantie kunt voorstellen zonder een "doos", ga er dan niet de hele tijd voor zitten, maar heb plezier met de gasten, speel iets.

Stap 2

Vergeet op oudejaarsavond de ernst en houd een "pyjamafeestje". Vraag de gasten de dag ervoor om kleding of pyjama's mee naar huis te nemen naar het feest. Dergelijke kleding maakt het feest gezellig en de gasten meer ontspannen.

Stap 3

Puzzel de genodigden van tevoren door hen te vragen een soort verrassing voor te bereiden. Dit kan een truc zijn met lucifers of kaarten. Voer tegelijkertijd op bepaalde tijdsintervallen een demonstratie van verrassingen uit en strek een reeks zelfgemaakte voorbereidingen uit tijdens de hele nieuwjaarsvakantie.

Stap 4

Vraag gasten vooraf om grappige wensen mee te nemen in een envelop. Na het houden van de tafeltoespraak, haalt elke gast een envelop tevoorschijn en voert de schriftelijke opdracht uit. Vraag gasten om originele opdrachten te bedenken om deze avond of het hele jaar door te voltooien. Bewaar enveloppen met langetermijnwensen, zoals "een gezin stichten" of "een exotisch land bezoeken", tot de bijeenkomst van volgend jaar om te controleren of alle gasten hun opdrachten hebben voltooid.

Stap 5

Ga na middernacht samen met de gasten het appartement uit naar de binnenplaats om naar hartelust te schreeuwen en de stress te verlichten die zich in de loop van het jaar heeft opgehoopt. Ga daarna terug naar de gedekte tafel.

Stap 6

Versier de nieuwjaarstafel op een originele manier. Kook een weinig bekende keuken zoals Argentijns, Hongaars of Maleisisch. Gebruik hiervoor de culinaire referentie.

Stap 7

Zorg voor leuke activiteiten voor je gasten. Kies twee meisjes en twee jongens uit de gasten. Die laatste zou de dames moeten aankleden met kerstbomen. Maak dan een foto van het resultaat. Daarna moeten de deelnemers een tijdje hun modellen in hun oorspronkelijke staat uitkleden.

Stap 8

Vergeet de ochtend van 1 januari niet - organiseer uw gasten voor een ochtendrun in een nabijgelegen park, of in ieder geval voor een wandeling op de binnenplaats.

Aanbevolen: