Hoe Je Snel En Gemakkelijk Een Zaal Kunt Inrichten Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Je Snel En Gemakkelijk Een Zaal Kunt Inrichten Voor Een Bruiloft
Hoe Je Snel En Gemakkelijk Een Zaal Kunt Inrichten Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Je Snel En Gemakkelijk Een Zaal Kunt Inrichten Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Je Snel En Gemakkelijk Een Zaal Kunt Inrichten Voor Een Bruiloft
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Veel mensen denken dat het inrichten van een zaal voor een bruiloft een lastige, dure en vervelende taak is. Laten we bewijzen dat dit niet het geval is. Met de juiste planning van het werk en het aantrekken van helpers onder vrienden, verandert deze actie in een eenvoudig, goed gecoördineerd en zelfs leuk tijdverdrijf. U hoeft alleen maar de omvang van het werk van tevoren te verdelen, decoratieve elementen te kopen of te maken, over alle kleine dingen na te denken en te ontwerpen. Dus laten we beginnen met het uitvoeren van onze plannen!

Bruiloft decoraties
Bruiloft decoraties

Noodzakelijk

  • - stoffen, linten, kant, koorden, slingertouwen;
  • - karton, gekleurd en golfpapier, lijm, schaar;
  • - kunstmatige en natuurlijke bloemen, vazen, potten;
  • - ballonnen in verschillende vormen, maten;
  • - posters, elektrische slingers, diverse decoratieve elementen;
  • - vrije tijd voor creativiteit.

instructies:

Stap 1

Bel je vriendinnen en vrienden, vraag iedereen om iets speciaals te maken voor het komende feest. Om de hal voor een bruiloft met je eigen handen te versieren, zag er prachtig uit, je moet nadenken over het thema (bloemen, van een bepaalde kleur, zee, winter, rustieke stijl, enzovoort). Verschillende decoratieve elementen zullen helpen om het belang van het evenement te benadrukken: enorme papieren bloemen gemaakt van karton aan de muren, bogen van ballen, bloemstukken, boeketten, stoelhoezen, tafelkleden.

Trouwzaaldecoratie in één kleur
Trouwzaaldecoratie in één kleur

Stap 2

Het inrichten van de hal voor de bruiloft kost niet veel tijd, alle benodigdheden en attributen moeten van tevoren worden voorbereid. Ballonnen worden opgeblazen aan de vooravond van het feest, waarbij kolommen, figuren en slingers worden verzameld. Papieren bloemen, ballonnen kunnen zelfs een maand voor de vakantie worden gemaakt. Stoffen, linten, posters worden ook vooraf gekocht. Het belangrijkste is om tot in het kleinste detail over het bruiloftsdecor na te denken, maak voor het gemak een lijst.

De trouwzaal versieren met slingers
De trouwzaal versieren met slingers

Stap 3

Het decoreren van de zaal voor een bruiloft met bloemen ziet er indrukwekkend uit, maar je kunt niet zonder de diensten van een bloemist. Het is noodzakelijk om levende boeketten op de tafels te plaatsen, kolommen, glazen, decoratieve bloempotten ermee te versieren. Het is veel gemakkelijker om kunstbloemen te gebruiken om slingers, composities aan de muren, tafelhoeken en podiumhoeken te versieren. Maak ze van gekleurd karton, golfkarton of inpakpapier, lichte servetten, versier met glitters, linten, kralen.

Trouwzaaldecoratie met bloemen
Trouwzaaldecoratie met bloemen

Stap 4

Gebruik een speciale pomp om bogen, figuren van ballonnen te maken, zodat het sneller gaat. Een paar vrienden kunnen ballonnen opblazen, een paar meer kunnen er "achten", "madeliefjes", een enorm hart op een draadframe of trouwringen van maken. Zo'n bruiloftsdecor voegt plechtigheid toe aan de kamer en zal niet te duur zijn.

Trouwzaaldecoratie met ballonnen
Trouwzaaldecoratie met ballonnen

Stap 5

Tafels, stoelen, kolommen kunnen worden versierd met stofsneden, brede linten, strikken. Dit geldt met name voor een bruiloft in één kleur - rood, blauw, oranje, paars. Vazen, sets, kandelaars, servetten, kaarten voor gasten vullen het effect van een bepaalde kleur aan.

Trouwzaaldecoratie met linten
Trouwzaaldecoratie met linten

Stap 6

Om de trouwzaal er "100%" uit te laten zien, vergeet dan de verlichting niet, de mogelijkheid van vrije beweging tussen tafels en gangpaden. Versier het plafond met papieren slingers, vergeet tafels voor cadeaus, bloemen en wensboeken niet. Alle tafelkleden moeten in dezelfde kleur, stijl passen. Kandelaars met kaarsen zullen een gezellige romantische sfeer creëren, de huwelijksboog achter de rug van de pasgetrouwden zal hun feestelijke outfits benadrukken.

Aanbevolen: