Een Kinderkamer Inrichten Voor Het Nieuwe Jaar: Foto's En Ideeën

Een Kinderkamer Inrichten Voor Het Nieuwe Jaar: Foto's En Ideeën
Een Kinderkamer Inrichten Voor Het Nieuwe Jaar: Foto's En Ideeën

Video: Een Kinderkamer Inrichten Voor Het Nieuwe Jaar: Foto's En Ideeën

Video: Een Kinderkamer Inrichten Voor Het Nieuwe Jaar: Foto's En Ideeën
Video: SIERADEN UNBOXING! u0026 Qu0026A! 2024, Mei
Anonim

Kinderen met speciale schroom wachten op het begin van de nieuwjaarsvakantie. Voor hen is Nieuwjaar en Kerstmis altijd de meest magische tijd van het jaar. Geef uw kinderen een echt wintersprookje door hun kamer te decoreren met heldere en betoverende nieuwjaarsdecoraties.

Een kinderkamer inrichten voor het nieuwe jaar: foto's en ideeën
Een kinderkamer inrichten voor het nieuwe jaar: foto's en ideeën

Bij het kiezen van een nieuwjaarsdecor moet allereerst rekening worden gehouden met de leeftijd van het kind. Als de baby nog erg klein is, is het beter om af te zien van het gebruik van glas, breekbaar speelgoed en elektrisch licht. Voor de veiligheid van de baby mag alleen de voorkeur worden gegeven aan die decoratieve items, bij de productie waarvan dergelijke veilige en niet-traumatische materialen zoals hout, stof, watten, polystyreen, plastic of papier werden gebruikt. Als je echt fel gloeiende slingers en ballen wilt gebruiken, plaats ze dan op een plek waar een klein kind gegarandeerd niet bij kan.

Afbeelding
Afbeelding

Probeer bij het kiezen van kerstversieringen voor de kinderkamer ook te kleine items te vermijden. In de regel proeven jonge kinderen graag alles, dus denk vooraf goed na over de mogelijke gevolgen. Als het de bedoeling is dat er een kerstboom in de kinderkamer wordt geïnstalleerd, moet de bosschoonheid onmiddellijk stevig worden bevestigd en beschermd met een speciaal kartonnen hek of een stevig scherm.

Afbeelding
Afbeelding

Om een kerstboom te versieren, kunt u gebruiken:

  • kleine knuffels van vilt of gedroogde wol;
  • verschillende houten of papieren figuren;
  • grote kerststrikken van rood kunstfluweel;
  • gedroogde sinaasappel gekonfijte vruchten;
  • traditionele kerstkoekjes met gember en wit glazuur.

Als u nadenkt over het decoreren van een kinderkamer voor het nieuwe jaar, moet u goed nadenken over het kleurenschema. De meest traditionele voor deze vakantie zijn rijke rode, groene en verschillende bruine tinten. In een meisjeskamer wordt meestal ingezet op warmere en vrouwelijkere roze-rode tinten. Voor de jongenskamer kun je een origineel nieuwjaarsdecor ophalen in koelere blauwe en blauwe tinten.

Afbeelding
Afbeelding

In de kamer van een kind van een meer bewuste leeftijd is het toegestaan om kunstmatige nieuwjaarskaarsen te plaatsen, omringd door dennenappels en kerstengelen. Verschillende prachtige schilderijen, stickers en posters met traditionele winterthema's zullen ook helpen om de sfeer van Kerstmis te creëren.

Afbeelding
Afbeelding

Hang dan zeker een mooie nieuwjaarskrans aan de voordeur. Ook hier is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en geen gevaarlijke voorwerpen van giftige of gemakkelijk breekbare materialen te gebruiken om de krans te versieren. Trouwens, de krans zelf kan niet alleen worden gemaakt van sparren- of dennentakken, maar ook van elke mooie stof, kerstklatergoud, pompons of bollen garen. Dergelijke originele ambachten kunnen met kinderen worden gedaan. Op internet zijn er veel interessante ideeën voor het maken van ongebruikelijke kerst- en nieuwjaarsdecoraties.

U kunt ook de geest van de langverwachte nieuwjaarsvakantie brengen met behulp van correct geselecteerd beddengoed en verschillende decoratieve kussens. Aan de vooravond van het nieuwe jaar verkopen veel winkels prachtige spreien en beddengoedsets met fantastische 3D-prints voor het nieuwe jaar. Magische sleeën met rendieren en kerstman, prachtige sneeuwvlokken omringd door dennentakken, grappige sneeuwmannen met felrode mutsen - dit alles zal niet alleen de kinderkamer een meer feestelijke uitstraling geven, maar je ook gegarandeerd opvrolijken, zelfs op de meest bewolkte en koudste winter dag.

Aanbevolen: