Hoe Versier Je Een Kinderkamer Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kinderkamer Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Kinderkamer Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kinderkamer Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kinderkamer Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: #8 Mini tienerkamer: de woonfrustratie van Teddy | IKEA Wooninspiratie 2024, April
Anonim

Kinderen zijn dol op een fantastische vakantie - ze schrijven brieven aan de kerstman, kijken uit naar cadeaus en nemen actief deel aan de voorbereiding op het nieuwe jaar. Het inrichten van een kinderkamer is niet alleen een spannende bezigheid voor het kind, maar ook voor de ouders.

Hoe versier je een kinderkamer voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je een kinderkamer voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Vervang of versier textiel. Een sprei met nieuwjaarssymbolen zal een wieg versieren, kussenslopen kunnen worden versierd in de stijl van cadeauzakjes en gordijnen kunnen worden versierd met applicaties. Als decoratieve elementen zijn sterren, sneeuwvlokken, dierenfiguren, grote rode speelgoedballen die kerstboomversieringen imiteren, enz. ideaal. Als het niet mogelijk is om de spreien te vervangen, was dan de veelkleurige linten erop en bevestig de strikken op de kussens. De overheersende nieuwjaarskleuren zijn rood, groen, zilver en goud.

Stap 2

Plaats de sparren poten rond de kamer. Er mag maar één kerstboom in huis zijn en het is beter om deze in de hoofdkamer te plaatsen, waar alle gezinsleden hun avonden doorbrengen. De kinderkamer kan worden versierd met kleine zelfgemaakte kerstbomen of sparrenpootjes gedrenkt in een sterke zoutoplossing. Laat je kind eenvoudige versieringen uit papier knippen en aan takken hangen.

Stap 3

Verf de ramen. Bijna alle kinderen vinden het leuk om de regels te overtreden, en als op normale tijden de ramen schoon moeten zijn, mogen ouders op oudejaarsavond hun artistieke talenten demonstreren. U kunt uw kind helpen een stijlvolle foto te maken - verdun de witte en blauwe verf, teken contouren met krijt en cirkel. Ramen kunnen worden versierd met papieren sneeuwvlokken of stickers - maak kant-en-klare decoraties of knip ingewikkelde figuren uit een gewoon papieren servet.

Stap 4

Versier de muren. Als er foto's of afbeeldingen aan de muren zijn, hang de frames dan op met klatergoud of wikkel ze in met gladde linten. Op een vrije muur kun je een hele compositie maken door grote figuren uit bijbelverhalen of nieuwjaarssprookjes te lijmen. Bevestig een slinger van kleurrijke lichtjes aan de muren en ramen en gebruik het licht ervan in plaats van een nachtlampje.

Stap 5

Bevestig de "vallende sneeuw" op het plafond. Bouw "sneeuw" van kleine stukjes watten en lange draden - je moet watten op korte draden rijgen, alle elementen op twee lange draden bevestigen. Rek lange slingers in een kruiselings patroon en bevestig ze aan de gordijnen of deurkozijnen. In plaats van watten kun je klatergoudcirkels gebruiken - je moet ze aan elkaar rijgen.

Aanbevolen: