Hoe De Stadsdag In Moskou Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Stadsdag In Moskou Te Vieren?
Hoe De Stadsdag In Moskou Te Vieren?

Video: Hoe De Stadsdag In Moskou Te Vieren?

Video: Hoe De Stadsdag In Moskou Te Vieren?
Video: DIT MOET JE ZIEN IN MOSKOU 2024, Mei
Anonim

Moscow City Day wordt jaarlijks gehouden op de eerste zaterdag in september. Tot op de dag van vandaag zijn er veel feestelijke en amusementsevenementen die interessant zijn om met familie en vrienden te bezoeken.

Hoe de Stadsdag in Moskou te vieren?
Hoe de Stadsdag in Moskou te vieren?

instructies:

Stap 1

Bezoek het Rode Plein. Sinds 2011 zijn de belangrijkste vieringen daarheen verplaatst vanuit de Tverskaya-straat. Dit is een handige oplossing geworden in termen van het organiseren van ruimte. Nu, op het hoofdplein van het land, zal de burgemeester de Moskovieten feliciteren die naar de feestdag zijn gekomen. Wie de dag op het Rode Plein wil doorbrengen, kan ook het feestelijke programma zien. Zo werd er in 2011 een grandioze theatervoorstelling gehouden.

Stap 2

Mis het openluchttheater niet, dat meestal plaatsvindt op het Teatralnaya-plein. Voor dit evenement worden jaarlijks meerdere populaire producties geselecteerd.

Stap 3

Ga naar een evenement op het Pushkinskaya-plein - een ontmoeting met journalisten van toonaangevende kranten en tijdschriften. Het zal interessant zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in politiek en het sociale leven van de stad en het land.

Stap 4

Als je van muziek houdt, ga dan naar Poklonnaya Hill. Bijna elk jaar worden er op deze site concerten georganiseerd. In 2011 werd bijvoorbeeld een evenement gehouden met deelname van folkloregroepen uit zowel Moskou als andere regio's van het land.

Stap 5

Studenten of schoolkinderen moeten van tevoren weten welke evenementen speciaal voor jongeren zijn gepland - hun lijst verandert elk jaar. Het kan een concert zijn van populaire bands, een theatervoorstelling of een sportfestival. Het Tushinskoye-veld wordt vaak gekozen als plaats voor jeugdfeesten.

Stap 6

Ga met je gezin wandelen. Parken, bijvoorbeeld het Gorky Central Park of Culture and Leisure, kunnen met kinderen worden bezocht. Voor jonge toeschouwers is er een speciaal feestelijk programma met muziek en entertainment.

Stap 7

Verbeter je leesvaardigheid. Lezingen van hun werken worden georganiseerd in de buurt van de monumenten van Poesjkin, Gogol en andere schrijvers en dichters. Dit evenement zal liefhebbers van Russische literatuur aanspreken.

Stap 8

Vergeet het vuurwerk niet dat de vakantie afsluit. Het is vanaf veel punten in Moskou te zien. Soms wordt er in plaats van vuurwerk een lichtshow gehouden, nog verbazingwekkender. Zo kan bijna elke Moskoviet en gast van de hoofdstad op de Stadsdag elk interessant evenement vinden.

Aanbevolen: