Hoe De Stadsdag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Stadsdag Te Vieren?
Hoe De Stadsdag Te Vieren?

Video: Hoe De Stadsdag Te Vieren?

Video: Hoe De Stadsdag Te Vieren?
Video: #Аластор #Moscow #ДеньГорода Приключения АласторА На дне города. 2024, Mei
Anonim

Zowel grote regionale centra als kleine steden proberen de kijker op de Stadsdag van het beste te voorzien. Concerten, tentoonstellingen, modeshows, wedstrijden worden georganiseerd. Bewoners en gasten van de stad hebben deze vakantie wel wat te doen.

Hoe de Stadsdag te vieren?
Hoe de Stadsdag te vieren?

instructies:

Stap 1

Ontdek het feestelijke programma Stadsdag. Gewoonlijk vinden evenementen tegelijkertijd plaats op verschillende van de grootste pleinen. Je hoeft niet te raden of ze iets interessants zullen laten zien, of uren wachten tot je favoriete artiest uitkomt - je kunt precies naar het evenement komen dat je interesseert.

Stap 2

Het feest begint meestal om elf of twaalf uur. Ga 's ochtends naar verschillende theatervoorstellingen. Zowel professionele jongleurs, acrobaten als illusionisten kunnen optreden, evenals studenten of bezoekers van clubs, die echter soms niet onderdoen voor professionals. Verschillende pop- en folkgroepen zullen hun kunsten vertonen.

Stap 3

Meestal is er voor de Stadsdag een uitgebreid programma voor kinderen. Als je een kind hebt, kun je met hem meegaan naar een van de pleinen, waar animators vermomd als stripfiguren verschillende wedstrijden zullen houden en liedjes zingen met de kinderen.

Stap 4

Een ander interessant evenement dat traditioneel op de Stadsdag wordt gehouden, is de Ambachtenbeurs. Achter lange rijen toonbanken leven zowel ambachtelijke ambachtslieden, die weven van wijnstokken en gerechten van klei maken, als ambachtslieden die de voorkeur geven aan moderne vormen van handgemaakt: plastic vormen, quilling, scrapbooking, vreedzaam naast elkaar bestaan. Op beurzen worden vaak masterclasses gehouden waar iedereen kan leren zeep maken en armbanden weven.

Stap 5

In de late namiddag maken volksgroepen plaats voor populaire artiesten. Als je de beroemdheid van dichtbij wilt zien, kom dan van tevoren naar de site. Als je echter niet aan alle kanten omringd wilt worden door fans, is het beter om weg te blijven - je kunt dansen voor je eigen plezier en loop niet het risico verpletterd te worden door de menigte.

Stap 6

Een feestelijk vuurwerk vormt een mooie afsluiter van de Stadsdag. Met je hoofd achterover leunen, kun je samen met de rest van de inwoners van je geboortestad genieten van het geweldige spektakel.

Aanbevolen: