Hoe Breng Je Een Stadsdag Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Stadsdag Door?
Hoe Breng Je Een Stadsdag Door?

Video: Hoe Breng Je Een Stadsdag Door?

Video: Hoe Breng Je Een Stadsdag Door?
Video: #Аластор #Moscow #ДеньГорода Приключения АласторА На дне города. 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van de stad is een wereldwijde feestdag op grote schaal. Er is maar één jarige en er zijn veel mensen die hem willen feliciteren. Daarom is de organisatie van de viering van de Stadsdag een zeer lastige en kostbare gebeurtenis. Je moet immers zoveel verschillende belangrijke nuances voorzien en er rekening mee houden.

Hoe breng je een stadsdag door?
Hoe breng je een stadsdag door?

instructies:

Stap 1

Werk het vakantieprogramma tot in detail uit. Het moet verschillende wedstrijden en massale vieringen, en educatieve en informatieve evenementen omvatten, en natuurlijk een feestelijk galaconcert. Alle acties moeten worden ontworpen voor een andere doelgroep: voor kinderen - speciale speeltuinen waar ze kunnen tekenen met kleurpotloden, bellen blazen, rennen, enz.; voor jeugd - sportevenementen, optredens van jeugdgroepen, enz.; voor mensen van de oudere generatie - dansvloeren, bijeenkomsten in het park, interessante clubs. Het belangrijkste is dat iedereen iets van zijn gading kan vinden.

Stap 2

Denk na over het ontwerp van zowel de hele stad als geheel, en die plaatsen waar het grootste deel van de evenementen zal plaatsvinden. Het is wenselijk dat alles thematisch is ingericht. Maak of bestel vlaggen en vlaggen die de datum van de oprichting van uw stad aangeven. Versier de zalen met linten, ballonnen, enz. In sommige gevallen zijn de sites ook versierd met de Russische driekleur. Het is ook gebruikelijk om 's avonds extra verlichting te gebruiken - lantaarns, slingers, enz.

Stap 3

Ontwikkel een actieplan om de helden van de stad te eren. Meestal worden op de Stadsdag verschillende titels uitgereikt, bijvoorbeeld 'ereburger'. Ook worden er prijzen uitgereikt op de verjaardag van de gemeente.

Stap 4

Verdeel verantwoordelijkheidsgebieden - het kunnen hele districten zijn of afzonderlijke binnenplaatsen en straten - identificeer een verantwoordelijke persoon in elk van hen en verzamel hun voorstellen voor het houden van een vakantie op stadsschaal. Het zijn deze mensen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van evenementen in de gebieden die aan hen zijn toevertrouwd.

Stap 5

Nodig de helderste en beroemdste sterren uit. Dit kunnen populaire artiesten zijn, zowel lokaal als federaal, maar ook van mondiaal belang. Het hangt ervan af waarop het budget van uw evenement wordt berekend. Het is op hen dat het hoofdprogramma van de vakantie rust. Daarom sluiten hun optredens in de regel de vieringen van de Stadsdag af, wat het meest culminerende moment van de viering is.

Stap 6

Vergeet natuurlijk vuurwerk niet. Spectaculair vuurwerk is ideaal om een feestelijke avond af te sluiten.

Stap 7

Los ook het transportprobleem op. Om dit te doen, moet u meer eenheden van het openbaar vervoer op de lijn plaatsen en de reistijd met een uur of twee verlengen. Zo zullen de meeste feestende stedelingen aan het einde van alle feestelijke evenementen veilig thuis kunnen komen.

Aanbevolen: