Hoe Breng Je Een Verjaardag Door In Een Café?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Verjaardag Door In Een Café?
Hoe Breng Je Een Verjaardag Door In Een Café?

Video: Hoe Breng Je Een Verjaardag Door In Een Café?

Video: Hoe Breng Je Een Verjaardag Door In Een Café?
Video: Vader laat 13-jarige zoon roken en drinken - DAT IS TOCH NIET NORMAAL? #01 2024, April
Anonim

Een verjaardag in een café is niet alleen een feestdag voor gasten, maar ook een volwaardige rust voor de jarige. Bespaar uzelf het gedoe van koken, de tafel dekken en vervolgens opruimen na het lawaaierige plezier. Vertrouw op de professionals en je verjaardag zal alleen positieve herinneringen achterlaten.

Verjaardag in een café
Verjaardag in een café

Noodzakelijk

  • - telefoon 1;
  • - pen en papier 2;

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van plaatsen waar je je verjaardag zou willen vieren. Let op hoe gemakkelijk het voor uw gasten zal zijn om naar het café te gaan. Het is wenselijk dat de inrichting is gelegen in een gebied met een ontwikkelde vervoersinfrastructuur.

Stap 2

Ontdek de menu's die in verschillende cafés worden aangeboden. Laat je niet meeslepen door exotische dingen. Kijk of er een cultureel programma in het café is, of er dansavonden georganiseerd kunnen worden. Als je nog nooit op een plek bent geweest, lees er dan recensies over, vraag je vrienden naar de reputatie van de plek.

Stap 3

Neem contact op met elk café, elke club of elk restaurant op uw voorlopige lijst. Heel vaak biedt een café voor een verjaardagsfeestje verschillende promoties, kortingsbonnen en speciale prijsaanbiedingen voor groepsbezoeken, die je zullen helpen plezier te hebben zonder veel schade aan je portemonnee. Ook bieden veel etablissementen een speciaal menu dat is ontworpen voor zakelijke evenementen en vakanties. Op deze menukaart staan bijzonder verfijnde, mooi opgemaakte gerechten en een passende wijnkaart.

Stap 4

Bel cafés en restaurants, zoek uit of het mogelijk is om een amusementsprogramma te regelen in de geselecteerde instelling. Veel cafés bieden u zelf een script, een gastheer en zelfs grappige wedstrijden aan die de vakantiesfeer zullen doen herleven. Als er geen amusementsprogramma in het café is, bedenk dan eenvoudige prijsvragen. Bijvoorbeeld: "Wie kent de jarige het beste." Voor deze wedstrijd moet je een lijst met komische vragen opstellen: "Welke kleur hebben de ogen van de jarige?", "Wat draagt hij?", "Van welke kleur houdt hij?" Voor correcte antwoorden krijgen gasten een aantal leuke cadeautjes, en voor foutieve antwoorden kunnen ze een aantal boetes “forfaits” uitvoeren.

Stap 5

Als je besluit je verjaardag door te brengen in een café met een groot rumoerig gezelschap, dan is het logisch om een aparte ruimte te huren. In dit geval zal niemand je plezier verstoren en zal je entertainment ook niet worden afgekeurd door andere bezoekers van het café. Als je van plan bent om je verjaardag te vieren met een klein gezellig gezelschap dat niet is ingesteld op hectiek, is het heel goed mogelijk om rond te komen met één tafel.

Stap 6

Praat met het cafépersoneel zodat het serveren van het eten in twee fasen wordt verdeeld. Laat eerst de lichte snacks geserveerd worden, daarna moet je een korte pauze voorzien zodat je gasten je hun cadeautjes kunnen aanbieden en warme woorden kunnen zeggen. Daarna kun je serieuzere snacks serveren.

Aanbevolen: