Hoe Breng Je Een Verjaardag Buiten Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Verjaardag Buiten Door?
Hoe Breng Je Een Verjaardag Buiten Door?

Video: Hoe Breng Je Een Verjaardag Buiten Door?

Video: Hoe Breng Je Een Verjaardag Buiten Door?
Video: 22 Home's Curb Appeal Ideas “REMAKE” 2024, April
Anonim

Als de zomer komt, wil je zoveel mogelijk tijd in de natuur doorbrengen. Een geweldig idee is om je verjaardag buiten te vieren. Kinderen en volwassenen zullen blij zijn om plezier te hebben op het gras, en de vakantietraktaties zullen vooral heerlijk zijn.

Hoe breng je een verjaardag buiten door?
Hoe breng je een verjaardag buiten door?

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u beslissen over het transport en, dienovereenkomstig, het aantal dingen. Als je van plan bent om met een overnachting te gaan, heb je tenten, warme dekens, persoonlijke hygiëneartikelen en andere nuttige dingen nodig. Voor een klein dagje uit kun je alleen matjes of klapstoelen meenemen en een paar dekens voor als het ineens koud wordt. Zorg voor voldoende wegwerpservies en servetten en tafelkleden.

Stap 2

Shish kebab wordt beschouwd als een ideale traktatie in de natuur. Je kunt er groenten, kruiden, lichte sandwiches en je favoriete snacks mee nemen. Vergeet het drinken van water en sappen niet, want in de hitte heb je zo'n dorst. Kinderen kunnen kauwen op droge koekjes of gedroogd fruit. Neem geen snoep mee: ze kunnen smelten in de zon en je ook dorstig maken.

Stap 3

In de natuur zijn brengt een groot aantal wedstrijden en spelletjes met zich mee. Als je een bal of badminton meeneemt, hoef je je op deze dag niet te vervelen. Er kunnen teamspellen of theatervoorstellingen worden georganiseerd. Het hangt allemaal af van de voorkeuren van uw bedrijf. Zorg ervoor dat je kleine prijzen klaarmaakt, want iedereen houdt van winnen.

Stap 4

Probeer de consumptie van sterke alcoholische dranken te beperken - de hitte is niet geschikt voor zware plengoffers. Je kunt je beter beperken tot slappe wijn en water. Je kunt plezier hebben zonder alcohol. In de late namiddag kun je naar hartelust zingen met of zonder gitaar. En hoe goed je ook zingt, niemand zal een woord zeggen in het bos.

Stap 5

Verzamel voor vertrek al het afval in vuilniszakken en neem deze mee. Gooi ze onderweg in de dichtstbijzijnde vuilnisbak. Sporen van uw verblijf achterlaten is op zijn minst onbeleefd tegenover andere toeristen. Breng de dag voordelig en zonder schade aan de omringende natuur door in de natuur, en vergeet niet om zoveel mogelijk foto's te maken. En dan zal deze vakantie nog lang in je geheugen blijven, als de gelukkigste dag van het jaar.

Aanbevolen: