Wat Geef Je Je Kleinzoon?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Je Kleinzoon?
Wat Geef Je Je Kleinzoon?

Video: Wat Geef Je Je Kleinzoon?

Video: Wat Geef Je Je Kleinzoon?
Video: Wilco en de leugendetector | Alles Kids | Afl. 3 2024, Mei
Anonim

We houden soms meer van kleinkinderen dan van kinderen, brengen meer tijd met ze door, verwennen ze, maken ons zorgen over hun gezondheid en succes, helpen de eerste problemen het hoofd te bieden … Vaak zijn het grootouders, en niet altijd drukke ouders, die alles van binnen weten. dromen en verlangens van het kind … En natuurlijk moet een geschenk aan een kleinzoon van een grootvader ongebruikelijk, helder en gedenkwaardig zijn.

De keuze aan cadeaus voor geliefde kleinkinderen is erg groot
De keuze aan cadeaus voor geliefde kleinkinderen is erg groot

Wat kun je je kleinzoon geven?

Het is het beste om een kind jonger dan drie jaar mooi speelgoed van hoge kwaliteit te geven, waarvan de keuze nu vrij groot is - allerlei soorten auto's, rollende paarden, sets veelkleurige kubussen of piramides, ballen. De belangrijkste voorwaarde is dat dit alles gemaakt moet zijn van veilig, ecologisch materiaal. Kinderboeken met grote kleurrijke afbeeldingen kunnen ook een goede optie zijn. Babykleding of verzorgingsproducten moeten niet als een geschenk voor een kind worden beschouwd - hij kan ze nog niet waarderen. Het is beter om zulke dingen te kopen na overleg met je ouders.

Drie tot vijf

Dit is de leeftijd waarop het kind intens geïnteresseerd begint te raken in alles wat hem omringt. Meestal zal zijn belangrijkste wens zijn om het gedoneerde speelgoed te demonteren en te zien "wat erin zit". Een uitstekend cadeau kunnen Lego-achtige constructeurs zijn die kunnen worden geassembleerd met je grootvader, verschillende transformatoren, puzzels, puzzels. Interessant, en de grootvader zelf, zal speelgoed verplaatsen - auto's, treinen, vliegtuigen.

Kits met simulatietools voor verschillende beroepen (dokter, chauffeur) kunnen helpen bij de ontwikkeling van het kind. Als je een zacht stuk speelgoed wilt geven, is het beter om te kiezen uit speelgoed dat kan bewegen en geluid kan maken - grommen, blaffen, miauwen. Veel kinderen houden van speelgoed dat het beeld van hun favoriete stripfiguren of sprookjes creëert. Maar de belangrijkste vereiste is nog steeds de veiligheid en milieuvriendelijkheid van speelgoed.

Kinderen houden van tekenen en tekenen ontwikkelt creativiteit. Het kind kan worden gepresenteerd met een set aquarellen of kleurpotloden, kleurboeken. Bovendien is een grote doos plasticine een goed cadeau. Kleurrijk ontworpen educatieve boeken, een set kubussen met letters, het telraam voor kinderen zal een goede hulp zijn bij de voorbereiding op school.

Onthoud dat speelgoed, zelfs de mooiste, uw warmte en aandacht voor uw kind niet zal vervangen. Probeer van tevoren een cadeau te kiezen. Houd rekening met het karakter van het kind, zijn leeftijd, interesses, hobby's.

Wat geef je een leerling mee?

Op deze leeftijd moet u bij het kiezen in de eerste plaats rekening houden met de belangen van het kind. Jongens zijn meestal actief, vol energie, velen gaan naar sportafdelingen. In dit geval is waarschijnlijk een fiets, rolschaatsen, een voetbal, wallbars of een sportschoolabonnement een goede keuze.

Een nieuw computerspel of een muziekschijf kan een geweldig cadeau zijn. De kleinzoon zal zeker blij zijn met een geschonken tablet of een modern telefoonmodel, e-books zijn erg handig voor een student. Het is ook tijd om na te denken over een personal computer.

Als je iets wilt geven van kleding of accessoires, houd dan zeker rekening met de wensen van je kleinzoon - op de middelbare en middelbare school willen kinderen er al stijlvol en modern uitzien. Het is beter om geen dingen naar je smaak te kopen, maar samen naar de winkel te gaan.

Afhankelijk van de interesses van de jonge man, kan het een goed idee zijn om kaartjes te hebben voor een film of een concert, een paar uur in een bowlingbaan of een reis naar een buitenlands resort - dergelijke geschenken zullen veel indrukken en zal nog lang worden herinnerd.

De kleinzoon is al behoorlijk volwassen

Een cadeau voor een "groot kind" is een moeilijke en verantwoordelijke zaak. Als u niet zeker weet of u de juiste keuze kunt maken, schenk dan uw kleinzoon een cadeaubon voor een bepaald bedrag.

Aanbevolen: