Hoe Felicitaties Aan Uw Kleinzoon Te Schrijven?

Inhoudsopgave:

Hoe Felicitaties Aan Uw Kleinzoon Te Schrijven?
Hoe Felicitaties Aan Uw Kleinzoon Te Schrijven?

Video: Hoe Felicitaties Aan Uw Kleinzoon Te Schrijven?

Video: Hoe Felicitaties Aan Uw Kleinzoon Te Schrijven?
Video: Een bijzondere felicitatie 2024, April
Anonim

Gelukkige verjaardagswensen voor de kleinzoon zijn bijzonder ontroerend en aanhankelijk, en soms zelfs te "lief". Als je een oma bent en je huisdier wilt feliciteren, volg dan de onderstaande tips.

Hoe felicitaties aan uw kleinzoon te schrijven?
Hoe felicitaties aan uw kleinzoon te schrijven?

instructies:

Stap 1

Houd rekening met de leeftijd van de jarige. Als de kleinzoon nog een kind is, is dit één ding, maar als hij al een volwassene is, is dit iets anders. In de regel zijn felicitaties voor jonge kinderen hetzelfde, hetzij van mama en papa of van grootouders. Als cadeau krijgt het kind speelgoed of schaatsen, enz. Iedereen heeft dezelfde wensen: groot, gezond en moedig worden; alleen studeren voor cijfers, enz.

Stap 2

Als de kleinzoon volwassen is en wensen als "groot worden" niet langer geschikt zijn, kun je een volledig originele felicitatie bedenken, die je volwassen kleinzoon zeker zal verrassen en verrukken.

Stap 3

Weet je nog hoe je kleinzoon je als kind noemde, zijn eerste woorden waren specifiek aan jou gericht. Grootmoeders vergeten zulke woorden meestal niet. De kleinzoon zal blij zijn als u deze woorden in uw felicitaties opneemt, evenals zinnen uit zijn favoriete kinderrijmpjes. Zal hij zich herinneren hoe je ze ooit samen las?

Stap 4

Kijk in je lades en mappen voor memorabele kindertekeningen van de kleinzoon, die hij lang geleden tekende. Meestal bewaren oma's zulke dingen. Plaats deze foto in een lijst, schrijf hieronder een paar warme wensen en geef hem aan je kleinzoon. Hij zal verrast en blij zijn.

Stap 5

Feliciteer uw kleinzoon met zijn favoriete gerechten uit zijn kindertijd. Laat de manier van deze felicitatie een beetje triviaal zijn, maar honderd procent aangenaam. Versier de gerechten door er room op te schrijven of door de naam van zijn kind te leggen met stukjes bessen en fruit, bijvoorbeeld: "Vovka" of "Petunchik".

Stap 6

Stuur uw kleinzoon een felicitatietelegram per post. Profiteer van deze niet-moderne manier van feliciteren. Dit heeft ook zijn eigen charme.

Stap 7

Als je een moderne en "gevorderde" grootmoeder bent, schrijf hem dan een sms-bericht. Feliciteer uw geliefde kleinzoon per e-mail of laat een virtuele ansichtkaart achter op zijn favoriete website.

Stap 8

Profiteer van de vele websites met felicitatiegedichten op internet. Gedichten voor bijvoorbeeld een kleinzoon zijn te vinden op dit adres:

Stap 9

Als uw kleinzoon een fervent autoliefhebber is of vanwege zijn beroep uren achter het stuur van een auto zit, kunt u hem live feliciteren op Avtoradio: wens hem gezondheid en geluk en bestel zijn favoriete liedje. Natuurlijk zal hij blij zijn om zulke felicitaties van zijn geliefde grootmoeder te horen.

Aanbevolen: