Hoe Felicitaties Te Schrijven Voor De Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Felicitaties Te Schrijven Voor De Verjaardag
Hoe Felicitaties Te Schrijven Voor De Verjaardag

Video: Hoe Felicitaties Te Schrijven Voor De Verjaardag

Video: Hoe Felicitaties Te Schrijven Voor De Verjaardag
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Jubileum is een ronde datum en een belangrijke gebeurtenis in iemands leven. Daarom is het noodzakelijk om de voorbereiding van felicitaties voor zo'n vakantie bijzonder zorgvuldig te benaderen, zodat uw woorden niet alleen lang worden onthouden, maar ook de held van de dag behagen.

Hoe felicitaties te schrijven voor de verjaardag
Hoe felicitaties te schrijven voor de verjaardag

instructies:

Stap 1

Kies een vorm van felicitatie. Het kan serieus of humoristisch zijn, formeel of informeel - het hangt allemaal alleen af van de situatie en je relatie met de held van de dag. Een officiële felicitatie is bijvoorbeeld meer geschikt voor een baas, maar een goede vriend kan met humor worden gefeliciteerd. Toegegeven, de laatste optie is alleen geschikt als je zeker weet dat je humor zal worden gewaardeerd en begrepen door de held van de gelegenheid.

Stap 2

Houd bij het kiezen van woorden rekening met het geslacht van de held van de dag. Felicitaties voor een vrouw moeten oprechter en teder zijn dan voor een man, zelfs als ze je baas is. De wens om geliefd, mooi en begeerd te blijven zal bij haar passen. Een man daarentegen zou standvastigheid, succes in zijn carrière en de steun van gelijkgestemde mensen moeten wensen.

Stap 3

Begin uw felicitaties door de verdiensten van de held van de dag op te sommen - wat hij in het leven heeft bereikt, vertel over zijn beste karaktereigenschappen of beschrijf de rol die hij in uw leven speelde. Als u de held van de gelegenheid alleen op het werk kent, vermeld dan zijn professionele prestaties of relaties tijdens de dienst.

Stap 4

Ga naar wensen. Houd tegelijkertijd rekening met de feiten uit het leven van de held van de dag, zodat het bijvoorbeeld niet werkt om een gezin te wensen aan een lang getrouwde man. Als je goed bekend bent met de persoon die je feliciteert, en je weet van zijn dromen en verlangens, kun je wensen dat ze uitkomen. Als je de held van de dag niet kent, wens hem dan belangrijke dingen voor iedereen: een goede gezondheid, voorspoed, persoonlijk geluk en succes op het werk. Tot slot kun je de wens uitspreken "Altijd hetzelfde blijven…".

Stap 5

Vind je het moeilijk om een felicitatie te bedenken, zoek dan een gedicht dat bij de gelegenheid past en lees het met expressie voor. Onthoud echter dat de beste felicitatie degene is die in uw eigen, zij het eenvoudigste, woorden wordt uitgesproken. Het belangrijkste is oprechtheid en een verlangen om de held van de dag te plezieren.

Aanbevolen: