Hoe U Felicitaties Schrijft Voor Uw Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe U Felicitaties Schrijft Voor Uw Huwelijksverjaardag
Hoe U Felicitaties Schrijft Voor Uw Huwelijksverjaardag

Video: Hoe U Felicitaties Schrijft Voor Uw Huwelijksverjaardag

Video: Hoe U Felicitaties Schrijft Voor Uw Huwelijksverjaardag
Video: ANDRE VAN DUIN -- HET HUWELIJK 2024, April
Anonim

De huwelijksverjaardag is een van de prachtige familievakanties, die echtparen jarenlang met bijzondere schroom hebben behandeld, omdat ze op deze dag elkaar in liefde en trouw beloofden en beloofden er in vreugde en verdriet te zijn. De naaste familieleden en vrienden zijn uitgenodigd voor zo'n vakantie, die de geliefden al die tijd hebben gesteund, problemen hebben helpen oplossen en zich samen verheugden over hun successen. En als je naar een feest gaat ter gelegenheid van een huwelijksverjaardag, wees dan niet lui om een vriendelijke felicitatie te schrijven voor een gelukkig gezin.

Hoe u felicitaties schrijft voor uw huwelijksverjaardag
Hoe u felicitaties schrijft voor uw huwelijksverjaardag

instructies:

Stap 1

Kijk van tevoren op internet of in gespecialiseerde literatuur welke naam overeenkomt met de huwelijksverjaardag van uw vrienden of familieleden, en kom op basis hiervan met uw felicitaties aan de "pasgetrouwden". Voor een papieren bruiloft zou je bijvoorbeeld willen dat de muren van het huis sterk waren, en niet dun en breekbaar zoals papier. Maar tegelijkertijd, zodat er altijd veel papier (geld) in je zakken ritselt. Voor een houten bruiloft (5 jaar), wens dat, vanwege geschillen en problemen, liefdevolle harten niet flitsen als lucifers; zodat een man sterk van geest was en een betrouwbare steun was, zoals een eeuwenoude eik, en een vrouw, zoals een slanke lijsterbes of berkenboom, zijn trouwe en vriendelijke metgezel was. Voor een roze bruiloft, en dit is al 10 jaar huwelijk, kun je een getrouwd stel een roze bril geven, zodat ze, tenminste soms, ze opdoen en elkaar aankijken, de tekortkomingen en problemen van het leven vergeten.

Stap 2

Bij een felicitatie met uw huwelijksverjaardag horen ook uw vriendelijke, warme woorden aan het paar, dus schrijf van tevoren op een apart vel papier wat u hen wilt wensen. Probeer echter niet in een groot aantal zinnen op te nemen die een negatieve betekenis hebben, zelfs niet in negatieve zin: "er zou geen slecht weer zijn", "geen problemen", "geen ruzies". Vervang ze door vriendelijke positieve uitdrukkingen, zoals "laat er vreugde en geluk in huis zijn", "laat liefde en harmonie heersen in het gezin", "houd van elkaar en respecteer elkaar".

Stap 3

Als je een grap wilt begroeten, schrijf dan ook vooraf een lijst met je wensen, die kan worden gecorreleerd met de karaktereigenschappen van de echtgenoten. Als uw man bijvoorbeeld een sterk zakelijk inzicht heeft, de eerste plaats op de wereldranglijst van miljonairs wil innemen, en een sluwe, vindingrijke vrouw om een warme vossenbontjas te kopen. Voor echtgenoten die graag gaan wandelen, Chomolungma willen veroveren, en voor een stel dat kan tellen en geld kan sparen, het eens uitgeven aan hun meest gekoesterde droom.

Stap 4

Als je felicitaties in verzen wilt schrijven, maar je bent niet zo goed in rijmen, schrijf dan eerst je felicitaties in proza en gebruik dan het rijmwoordenboek (je kunt het vinden op internet of in bibliotheken). Door op bepaalde woorden te rijmen, ontdekt u misschien nieuwe facetten van talent en nieuwe woorden van wensen die het paar dat hun huwelijksverjaardag viert, zal plezieren.

Stap 5

Ga je naar een huwelijksverjaardag (5, 10, 15 of 25 jaar), dan mag je dit herdenkingsfiguur ook in je felicitatie vermelden. Noem bijvoorbeeld vijf kwaliteiten van elk van de echtgenoten, waardoor ze elkaar leuk vonden, of geef een schijf met melodieën van liefde, waar 25 zachte romantische muziekcomposities kunnen worden opgenomen, en felicitaties zeggen 25 complimenten aan elk van de echtgenoten die hebben samen zo'n prachtige zilveren periode beleefd. Het belangrijkste is dat uw wensen uit het hart komen.

Aanbevolen: