Hoe Gasten Te Entertainen In Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Entertainen In Het Nieuwe Jaar
Hoe Gasten Te Entertainen In Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Gasten Te Entertainen In Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Gasten Te Entertainen In Het Nieuwe Jaar
Video: ZO ZIEN WIJ ER ALLEMAAL OVER 1000 JAAR UIT! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is de meest geweldige en fantastische vakantie. Meestal komt het hele gezin, vrienden en familieleden samen aan tafel. Hoe verander je oudejaarsavond niet in banale salades eten en tv kijken? Hoe de gasten op te vrolijken? Hoe maak je je vakantie echt interessant?

Hoe gasten te entertainen in het nieuwe jaar
Hoe gasten te entertainen in het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Het hoofdpersonage van de vakantie is natuurlijk de kerstman. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen hem graag zien. Wijs de grappigste persoon in uw bedrijf toe aan de kerstman. Laat hem cadeautjes meebrengen, dan overhandigt hij ze in ruil voor een gedicht over het thema van het nieuwe jaar. Je zult zien dat het voor kinderen niet moeilijk zal zijn om het kwatrijn te onthouden, maar dronken volwassenen zullen hard moeten werken.

Stap 2

U kunt de uitgifte van geschenken regelen als een spel van forfaits. Alleen taken worden door de kerstman verdeeld, nadat hij stukjes papier uit de tas van de gastheer heeft gehaald. De opdrachten kunnen totaal verschillend zijn: zingen, dansen, kraaien.

Stap 3

De selectie van wedstrijden met de kerstman is enorm. In een vrolijk en rumoerig bedrijf is het volgende erg populair. Er worden verschillende dingen in de tas gedaan: slipjes, beha, panama, brillen, kniekousen en andere, het belangrijkste is dat ze groot zijn of er grappig en belachelijk uitzien. De deelnemers staan in een kring en de Kerstman overhandigt een van hen een tas. Terwijl de muziek speelt, geven de gasten de tas aan elkaar door. Zodra de muziek stopt, haalt de deelnemer die de tas heeft er één ding uit en doet het om. Zo zullen na een tijdje alle gasten heel grappig gekleed zijn. En als het bedrijf ook dronken is, dan zullen de foto's van deze wedstrijd je lang doen glimlachen.

Stap 4

Als je van plan bent om elkaar in het nieuwe jaar in carnavalskostuums te ontmoeten, sla dan een reeks eenvoudige attributen in, plotseling zal een van de gasten ze vergeten. Het kunnen verschillende hoeden, strikken, antennes, hoorns, petten zijn. De sfeer van het carnaval zal de stemming van de deelnemers aan het feest aanzienlijk verbeteren.

Stap 5

Andere evenementen kunnen in het feestelijke programma worden opgenomen. Het kunnen verschillende parodieën, dansen, liedjes, vuurwerk zijn. Het belangrijkste is om de voorbereiding van de vakantie met hart en ziel te behandelen, en de gasten zullen het zeker waarderen.

Aanbevolen: