Hoe Gasten Aan Tafel Te Entertainen?

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Aan Tafel Te Entertainen?
Hoe Gasten Aan Tafel Te Entertainen?

Video: Hoe Gasten Aan Tafel Te Entertainen?

Video: Hoe Gasten Aan Tafel Te Entertainen?
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, April
Anonim

Bijna elke vakantie in Rusland begint met een feest. En nu iedereen al vol is en een beetje heeft gedronken, moet je doorgaan met grappige spelletjes zodat je gasten zich niet vervelen. Met leuke en interessante spellen zul je indruk maken, en ze zullen zeker nog een keer naar je toe willen komen.

Gasten vermaken
Gasten vermaken

Het is nodig

Kaarten, papier, pen, hoed

instructies:

Stap 1

Speel maffia want het is erg handig om aan tafel te spelen. De regels zijn heel eenvoudig. De gastheer deelt kaarten uit die de aanwezigen in twee kampen verdelen: de maffia en burgers. Als je geen speciale kaarten hebt, gebruik dan gewone speelkaarten. Er zouden meer burgers moeten zijn dan de maffia. Als er maar tien mensen bij het spel betrokken zijn, dan zijn twee spelers voldoende om de rol van de maffia te spelen. Als de rollen zijn toegewezen, zegt de moderator: “De stad valt in slaap. De maffia wordt wakker. De maffia maakt haar keuze. Het is de taak van burgers om de maffia te vinden voordat ze “ze doodt.

Stap 2

Speel krokodil om de gasten niet van de tafel weg te scheuren. Er zijn twee mensen nodig om te spelen. De een, de presentator, bedenkt een woord voor een ander, en probeert dat met gebaren uit te leggen. Het belangrijkste is om geen woorden te gebruiken, en hoe moeilijker het woord is, hoe grappiger de uitleg zal zijn.

Stap 3

De derde manier is het spel van verlangen. Neem stukjes papier, hun aantal moet overeenkomen met het aantal aanwezigen. Laat iedereen zijn wensen erop schrijven en in een hoed doen. Uiteraard binnen redelijke grenzen. Verlangens zouden die wensen moeten zijn die iedereen kan vervullen, hier en nu zijn. Dan trekt iedereen om de beurt de bladen eruit en begint te doen wat daar staat. Hierdoor amuseer je je gasten en laat je ze geen moment vervelen.

Aanbevolen: