Hoe Gasten Te Entertainen Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Entertainen Op Oudejaarsavond
Hoe Gasten Te Entertainen Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Op Oudejaarsavond
Video: #1 Herres in Antwerpen😱 Deel (1) ❌Andrew 2024, Mei
Anonim

Als u gasten ontvangt op oudejaarsavond, zorg er dan voor dat de avond niet een van de vele wordt en herinnerd zal worden door alle genodigden. Om dit te doen, moet je een feestelijke sfeer creëren en zorgen voor het entertainment van de gasten, dan valt niemand in slaap voor het klokkenspel.

Hoe gasten te entertainen op oudejaarsavond
Hoe gasten te entertainen op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Nodig gasten een paar uur voor middernacht uit voor de viering, als je eerder begint, zullen velen moe worden en niet wachten tot de klok slaat op de Spasskaya-toren. Aarzel niet om je vrienden om hulp te vragen, want naast het organiseren van gezelligheid en vertier heb je ook een feestelijke tafel. Maak een schets van het plan voor de avond. Als de gasten elkaar niet kennen, stel ze dan op een humoristische manier aan elkaar voor.

Stap 2

Als de gasten zich hebben verzameld, haast je dan niet om ze meteen alle salades te laten zien die je hebt voorbereid. Houd eerst een kleine wedstrijd met als doel elke gast een verantwoordelijke positie toe te wijzen. Schrijf bijvoorbeeld notities met de namen van de personages op stukjes papier, verstop ze in chocolade-eierdoosjes en hang ze aan touwtjes. Gasten zullen de draad met gesloten ogen moeten knippen met een schaar. Je kunt dus kiezen voor de Sneeuwmaagd en de Kerstman, het symbool van het komende jaar (2012 - het jaar van de draak), de schurk Baba Yaga en andere personages. Het maakt niet uit dat de twee meter lange Vasily Thumbelina wordt, het belangrijkste is dat de rol onschuldig is. Elk van de gasten moet zich de hele avond aan hun rol houden.

Stap 3

Nu is het tijd om te beginnen met het eten van snacks en leuke drankjes. Het is goed als iemand aan tafel de rol van toast op zich neemt. Denk aan het uitgaande jaar, begin bij jezelf, vertel een grappig voorval dat je dit jaar is overkomen. De gasten zullen je steunen en iedereen zal goed lachen. Ook kun je tijdens een toast je diepste plannen voor het komende jaar delen met je vrienden.

Stap 4

Zorg tegen twaalf uur dat de champagne klaar staat, kies een tv-zender waarop je het klokkenspel en eventueel de toespraak van de president gaat beluisteren. Vergeet niet een wens te doen terwijl de klok twaalf keer slaat. In de eerste minuten van het nieuwe jaar feliciteer je alle aanwezigen en kunnen de gekozen kerstman en sneeuwmeisje iedereen cadeaus geven. Als er gebieden in de buurt van het huis zijn waar je vuurwerk kunt afsteken, ga daar dan alleen met gasten naartoe. Onthoud dat pyrotechniek kan worden gebruikt in strikt aangewezen ruimtes in overeenstemming met alle veiligheidsregels.

Stap 5

Als het nieuwe jaar is aangebroken en je geen tv-programma's wilt kijken, organiseer dan wedstrijden. Ze moeten eenvoudig en leuk zijn, prijzen kopen met de middelen van het algemene vakantiebudget. Als wedstrijd kun je liedjes, films raden. Het spel van forfaits is ook goed, wanneer elk van de gasten eenvoudige taken uitvoert.

Stap 6

Op oudejaarsavond zijn verschillende voorspellingen goed en toepasselijk. Schrijf komische profetieën op stukjes papier, wikkel ze in en nodig je vrienden uit om de hunne te tekenen. Indien gewenst kan de voorspelling met een lint worden vastgemaakt aan een kerstkoekje of kerstboomspeelgoed. Kom met goede profetieën zodat prettige woorden in ieders ziel blijven.

Stap 7

Aan het einde van de avond kan er dans worden geregeld voor de meest volhardende. Buren zijn waarschijnlijk niet tegen luide muziek, want zo'n avond vindt één keer per jaar plaats. En zorg er natuurlijk voor dat je vrienden die overnachten comfortabel kunnen slapen tijdens het slapen, en dat degenen die veilig naar huis zijn gegaan daar ook zijn aangekomen.

Aanbevolen: