Hoe Gasten Te Entertainen Met Prijsvragen

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Entertainen Met Prijsvragen
Hoe Gasten Te Entertainen Met Prijsvragen

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Met Prijsvragen

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Met Prijsvragen
Video: #1 Herres in Antwerpen😱 Deel (1) ❌Andrew 2024, April
Anonim

Gasten entertainen kost veel tijd. Ten eerste moet je alles plannen en voorbereiden, en ten tweede ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt. Wedstrijden helpen uw gasten om elkaar sneller te leren kennen, te entertainen en een prettige indruk achter te laten.

Hoe gasten te entertainen met prijsvragen
Hoe gasten te entertainen met prijsvragen

instructies:

Stap 1

Introduceer door middel van wedstrijden die mensen die elkaar voor het eerst zien. Zelfs als je een kleine kring van je vrienden hebt uitgenodigd, kan het gebeuren dat ze elkaar niet kennen of geen namen onthouden. Om schaamte te voorkomen, moet je iedereen op een speelse manier aan elkaar voorstellen. De Anonieme Alcoholisten-wedstrijd zal je hierbij helpen. De essentie ligt in het feit dat iedereen zit om elkaar te zien. Uw gasten moeten zich op hun beurt als volgt voorstellen: "Hallo, mijn naam is Ivan." Alle gasten moeten in koor antwoorden: "Hallo, Ivan." Zo'n schijnbaar zinloze wedstrijd zorgt meteen voor een ontspannen sfeer en de gasten zullen elkaars namen en vooral gezichten onthouden.

Stap 2

Als het aantal gasten een dergelijke kennismaking niet toelaat, kunt u een beroep doen op de wedstrijd "Niet-willekeurig koppel". Je hebt muzikale begeleiding nodig. Vraag alle gasten om uit te gaan en te dansen terwijl de muziek speelt. Zodra de muziek stopt, moeten ze een koppel vormen met iemand die aanwezig is. De enige voorwaarde van de wedstrijd is dat je geen reeds bekende persoon mag meenemen. Als alle gasten gekoppeld zijn, geef je ze een opdracht. Ze moeten uitleggen waarom ze voor elkaar hebben gekozen, wat ze gemeen hebben. Dit kan de kleur zijn van kleding of ogen, favoriete muziek of films, enz.

Stap 3

Organiseer ballonwedstrijden. Ze zijn wijdverbreid op feesten en zakelijke evenementen. De ruimte voor verbeelding is hier gewoon enorm. Je kunt gasten vragen om in paren te breken en te dansen, terwijl je de bal tussen hen in houdt. Je kunt een wedstrijd voor behendigheid organiseren, waarvan de winnaar de gast is die de bal niet laat vallen, enz. Dergelijke wedstrijden kunnen het beste met muziek worden gedaan.

Stap 4

Doe een quiz. Denk vooraf na over de vragen. Ze moeten betrekking hebben op uw evenement. Als u bijvoorbeeld jarig bent, kunnen de vragen gaan over de jarige. Als dit een zakelijk evenement is, vraag gasten dan naar de activiteiten van het bedrijf. Bereid kleine presentaties voor voor degenen die correct antwoorden.

Stap 5

Vergeet niet de gasten te bedanken voor hun deelname aan de wedstrijden. Dus je zult degenen opvrolijken die al het podium hebben betreden en mensen bevrijden die zich schamen om deel te nemen aan het algemene plezier.

Aanbevolen: