Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Feest

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Feest
Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Feest

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Feest

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Feest
Video: WAARSCHUWING❗ VLEES + SODA zal voor altijd van gedachten veranderen over eten! Recepten van Murat. 2024, April
Anonim

Oud en Nieuw, verjaardag, 8 maart, housewarming of gewoon een goed humeur kan een reden zijn voor een feestje. De feestelijke outfit is gekocht, de tafel staat vol met eten. Maar zullen de gasten zich niet vervelen? Ze moeten immers niet alleen eten en drinken op het feest, maar ook plezier hebben. Laat ze lang praten over hoe leuk en interessant het was.

Hoe gasten te entertainen op een feest
Hoe gasten te entertainen op een feest

instructies:

Stap 1

Het theater begint met de kapstok, het feest begint met de aankleding van het huis. Versier de voordeur, want het is de eerste die gasten begroet. Afhankelijk van het feest kunnen verschillende ideeën worden gebruikt. Steek een kleine bloem in het sleutelgat en schrijf: "Haal de bloem eruit, de deur gaat open", "De vakantie is hier, je hebt je niet vergist." En schrijf onder de getekende schedel met knokkels op papier: "Niet kloppen! Hij zal doden! Kom meteen binnen!"

Hang papier gesneden bloemen, bladeren, grappige gezichten met de namen van gasten. Laat ze hun naam op deze manier doorstrepen om genoteerd te worden. Zo'n vrolijke deur zal gasten, zelfs vreemden, opvrolijken en verenigen.

Stap 2

Pak nu de kamer. Versier het, afhankelijk van de leeftijd van het bedrijf, met ballen, klatergoud, kaarsen. Ze kunnen worden aangestoken als het donker wordt. Kaarsen kunnen worden vervangen door kerstboomslingers. Wees niet lui en schrijf posters, hang aan de muren. Ze kunnen van verschillende onderwerpen zijn, of ze kunnen er één zijn. Bijvoorbeeld "Nieuwe volksborden":

- als de vrouw vraagt om even in de winkel te kijken, dan is dit een grote kostenpost;

- als je iets bent vergeten en naar huis bent gegaan, kijk dan in de spiegel, draai met je vinger naar je slaap en zeg: "Je bent een dwaas en je bent zo laat";

- neem geen geld met uw linkerhand - het is slecht voor het hart, neem niet met uw rechterhand - het is slecht voor de lever. Pak ze met beide handen vast.

Stap 3

Als je een date hebt, kun je een krant of album regelen waar de held van de gelegenheid op verschillende leeftijden zal zijn. Vind meer interessante foto's, maak grappige en schattige bijschriften voor hen.

In de rolstoel - "Hoewel ik nog steeds een idioot ben, heb ik mijn eigen Mercedes."

Eerste stappen - "Top-top, baby stampen".

Eersteklasser aan zijn bureau - "Ik herinner me, zoals het nu is, mijn eigen eerste klas."

Kamperen - "We liggen aan de kant van de weg met onze benen omhoog."

Stap 4

Het is niet de moeite waard om over lekkernijen en snacks te praten. Hun aantal en bereik hangt af van uw financiën. Maar zelfs de meest bescheiden tafel kan indruk maken. Meestal met toast in het gezelschap is krap. De fantasie van de gasten bevriest ergens op "For good luck!", "For health!" Om de situatie onder controle te houden, legt u onder elk apparaat een kant-en-klare toast, gecomponeerd met humor.

En in welke positie?

Hier is een speciale aanpak nodig…

Nou, voor intuïtie, ik ben al vele jaren mijn man,

Ethiek vergeten

Investeert … intelligentie!

Nou, voor cybernetica, soms brokkelt het zand af…

Op het ijs - geweldig!

Laten we drinken, vrouwen, voor de tweede keer.

Wel voor de veiligheid.

Stap 5

Kleine plaquettes kunnen op de tafel worden geplaatst om u te herinneren aan tafelgedrag. Kies of verzin ze afhankelijk van de interesses en leeftijd van de gasten. Sommigen van hen kunnen zijn:

- de wijn in het glas moet tijdens het spelen gedronken worden. Zolang men leeft, moet men leven, twee levens bestaan niet;

- die een knorrende maag heeft - neem een liter per dag. En als de ziel in de war is - drink gewoon de hele dag achter elkaar;

- beschadig de lever en cellen niet, vertrouw geen mooie labels. En om gezond en gelukkig te zijn, drinkt u alleen zelfgemaakte wijnen.

Stap 6

Waarschijnlijk zullen er gasten zijn die het niet erg vinden om grappen uit te halen. Bereid kostuums van tevoren voor en leg uit wat er van wordt verlangd.

"Gefeliciteerd met de pioniers" (familieslipje in plaats van korte broek, een stropdas, een garnizoenspet, als er een bugel en een trommel is - geweldig).

Wij, de pioniers, kinderen van ons land, Er is niemand gelukkiger dan wij in de wereld.

Om vandaag weer bij je te zijn

We kwamen om tante Galya te feliciteren, we kwamen naar je toe om van de oudsten te leren, Hoe te drinken om helemaal niet dronken te worden.

Hoe te eten om het figuur te behouden.

We kwamen tante Galya feliciteren.

Wij, de pioniers, willen een glas, Het is hoog tijd voor volwassenen om te schenken

We kwamen tante Galya feliciteren.

Stap 7

Spelletjes ophalen. Ze moeten licht en van korte duur zijn. Denk na over welke grappen, verhalen je bij elk spel zult begeleiden. Zonder commentaar is het niet interessant.

Het mummiespel. Spelers vormen een duo en krijgen een rol toiletpapier. Op het teken van de leider begint de ene met het inpakken van papier om de tweede. De winnaar is degene met de meest succesvolle mummie Het spel "Verzamel wasknijpers". Het spelerspaar moet een man en een vrouw zijn. Elke vrouw wordt op de meest onverwachte plaatsen evenveel wasknijpers opgehangen. Een man wiens handen zijn vastgebonden met een sjaal, moet alle wasknijpers met zijn tanden verwijderen. De winnaar is degene die het snelst omging.

Stap 8

Organiseer een veiling. Laat het product niet van tevoren zien, maar verkoop het op een intrigerende manier. De meest gewone ballon kan als volgt worden aangeboden: "Kavel # 2. Een populair vervoermiddel, noodzakelijk tijdens files, wordt verloot. De initiële prijs is 10 roebel." En pas dan herinneren: "Er zaten muggen in een ballon."

Stap 9

Zorg vooraf voor de prijzen. Koop souvenirs, knuffels, hygiëneartikelen.

Vergeet de muziek niet. Het moet niet alleen voldoen aan de smaak van de gasten, maar ook dansbaar zijn.

Aanbevolen: