Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Verjaardagsfeestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Verjaardagsfeestje?
Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Verjaardagsfeestje?

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Verjaardagsfeestje?

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Op Een Verjaardagsfeestje?
Video: verjaardag feest van amiet Chander 2024, April
Anonim

Het is jouw verjaardag en je hebt de meest dierbare mensen uitgenodigd om deze feestdag met jou te vieren. De gasten hebben al voor het eerst geproost op de gezondheid van de jarige en hebben de tijd gehad om verschillende gerechten te proeven. Het is tijd om je familie en vrienden te vermaken.

Hoe gasten te entertainen op een verjaardagsfeestje?
Hoe gasten te entertainen op een verjaardagsfeestje?

Noodzakelijk

  • - vragen voor de quiz;
  • - sprookje voor kinderen;
  • - hoed.

instructies:

Stap 1

Denk je dat je dierbaren je heel goed kennen? Controleer of dit zo is, en amuseer tegelijkertijd je gasten. Bedenk vragen (of bedenk ze tijdens de vakantie) over je uiterlijk, karakter, voorkeuren. Taken kunnen elementair zijn. Vraag naar je favoriete vak op school, de kleur die je het liefste hebt in kleding. Er is een kans dat sommige deelnemers zelfs de vraag welke kleur je ogen hebben kunnen puzzelen. Geef de winnaar van de quiz een symbolische prijs.

Stap 2

Natuurlijk kunnen gasten om de beurt verhalen delen over hoe ze de jarige voor het eerst hebben ontmoet, maar hoogstwaarschijnlijk weten jij en je dierbaren dit al. Nodig je gasten uit om creatief te worden en bedenk een nieuwe herinnering aan hoe je elkaar hebt ontmoet. Alle tijden, situaties en tijdperken zijn geschikt voor deze taak - het hangt allemaal af van de verbeeldingskracht van uw familieleden en vrienden.

Stap 3

Veel bedrijven besteden graag tijd aan het spelen van krokodil. Kies een presentator die met gebaren het door hem bedachte woord of zinnetje laat zien. De rest van de deelnemers aan het spel moeten raden wat er versleuteld was achter het zwaaien van handen en grappige capriolen. De persoon die het juiste antwoord gaf, wordt zelf de leider. Zo'n spel kan zowel jongeren als de oudere generatie amuseren.

Stap 4

Zet een geïmproviseerde show op. Als script kun je het beste een bekend kinderboek gebruiken. Verdeel de rollen tussen de gasten en gebruik hiervoor niet alleen "levende" personages, maar ook objecten en verschijnselen. Begin het sprookje te lezen en de acteurs, die de naam van hun held hebben gehoord, laten ze het podium opgaan en de gespecificeerde actie uitvoeren. Een prinses kan langs de rand lopen, een vlinder kan fladderen, een rivier kan stromen en de wind kan waaien. Geef iedereen een leuke rol.

Stap 5

Fanta is een ander populair spel in bedrijven. Stel een leider aan die "eerbetoon" van andere spelers zal verzamelen - ringen, armbanden, horloges, manchetknopen of andere kleine voorwerpen die bij hen horen. Zet de schatten in je hoed. Selecteer ook een vrijwilliger om opdrachten te verdelen. De presentator moet één ding uit de hoed halen, zodat de gedelegeerde vrijwilliger ze niet ziet, en vragen wat de eigenaar van deze fantasie moet doen, en de deelnemers aan het spel moeten de taken uitvoeren die op hen vallen. Probeer alle gasten te onthouden en dwing grootmoeder niet om op de kast te klimmen om daar uit te hoesten.

Aanbevolen: