Hoe Gasten Te Entertainen Voor Een Jubileum

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Entertainen Voor Een Jubileum
Hoe Gasten Te Entertainen Voor Een Jubileum

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Voor Een Jubileum

Video: Hoe Gasten Te Entertainen Voor Een Jubileum
Video: Ксюша стала НЕВЕСТОЙ ЖИВОЙ КУКЛЫ ЧАКИ! Возвращение на ЗАБРОШЕННУЮ ФАБРИКУ ИГРУШЕК! 2024, Mei
Anonim

Het jubileum wordt in ons land doorgaans groots gevierd. De zaal wordt verhuurd, een stel gasten wordt uitgenodigd, er wordt eten en drinken gekocht, er worden liedjes gezongen, verhalen en grappige verhalen uit het verleden verteld. Maar als gasten geen gemeenschappelijke gespreksonderwerpen hebben, moeten ze vaak hun best doen om ze op te vrolijken.

Hoe gasten te entertainen voor een jubileum
Hoe gasten te entertainen voor een jubileum

instructies:

Stap 1

Bedenk verschillende wedstrijden en spelletjes. Kies tussen actieve buitenspellen (in dit geval heb je de juiste ruimte nodig) en intellectueel (zoals waar de kracht in het hoofd zit, en niet in de armen of benen), geleid door de voorkeuren van de genodigden. Per slot van rekening zijn het hoogstwaarschijnlijk uw familieleden, of vrienden, of collega's, dat wil zeggen die mensen die u heel goed kent. Je weet waarschijnlijk waar ze het meest van houden. Dit is je verjaardag, maar het is absoluut noodzakelijk om rekening te houden met de smaak van het publiek.

Stap 2

Nodig muzikanten uit en laat je vrienden van tijd tot tijd alleen zodat ze een beetje plezier kunnen hebben zoals ze willen of een pauze kunnen nemen van het ongebreidelde plezier. Laat ze rustig naar je toe komen en geef je een cadeautje. Laat ze dansen als ze dat willen. In dit geval moet je ofwel stillere muziek aanzetten, of zo'n stuk bestellen bij uitgenodigde muzikanten. Wissel af tussen leuke, vrolijke muziek en langzame dansmelodieën. Dwing mensen niet om plezier te hebben.

Stap 3

Speel een kleine scène of zelfs een kleine show die vertelt over het leven van de held van de dag. Nu kun je zonder enige moeite een kleine video opnemen of bewerken over de avonturen van de jarige, je kunt zijn oude foto's laten zien. Je kunt het verhaal van zijn leven zelfs overbrengen naar dezelfde "Odyssey" van Homer - er is geen limiet aan de verbeelding. Doe alles zodat er elke minuut iets gebeurt (behalve de minuten van "rust"). Je kunt zelfs je chef-kok uitnodigen en hem vragen zoiets te koken voor de gasten.

Stap 4

Neem een verrassing op in het vakantieprogramma. Verrassingen zijn geliefd bij volwassenen en kinderen. Het is het beste om dit soort chip dichter bij het einde van de vakantie te plaatsen - de nummers die dichter bij het einde van de vakantie plaatsvinden en reeds vermoeide gasten doen herleven, worden lang herinnerd en laten meestal een gunstige indruk achter. Daarom moet men heel voorzichtig zijn met de keuze van een dergelijk nummer. Als de held van de dag zelf een goed gevoel voor humor heeft en zijn grappen altijd slagen, kun je hem vragen om zelf iets "af te weken". In dit geval zal aan het einde van de vakantie de aandacht van de gasten zich richten op de held van de dag en met deze laatste indruk gaan de gasten naar huis.

Aanbevolen: