Alles Voor Een Heerlijke Vakantie

Inhoudsopgave:

Alles Voor Een Heerlijke Vakantie
Alles Voor Een Heerlijke Vakantie

Video: Alles Voor Een Heerlijke Vakantie

Video: Alles Voor Een Heerlijke Vakantie
Video: Jouw recept voor een heerlijke vakantie in Zuid-Tirol 2024, April
Anonim

Traditionele huisdecoraties, uitstekende cadeaus voor familie en vrienden, fabelachtig mooie feestelijke outfits … Het is onmogelijk om een nieuwjaarsvakantie voor te stellen zonder al zijn integrale kenmerken, groot en klein. Welnu, we zijn vooral blij met degenen die we met liefde met onze eigen handen hebben gemaakt.

Alles voor een heerlijke vakantie
Alles voor een heerlijke vakantie

instructies:

Stap 1

Krans met hangers of rozenbottels. Verfijnde bescheidenheid: de traditionele versiering voor de deur, die de gasten verwelkomt bij de ingang, is een krans van verse sparren takken, gearrangeerd met rozenbottels, kerstversiering, een bel en gevlochten met een kerstlint.

Stap 2

Kerst laarzen voor geschenken. Elk zit vol met verschillende snoepjes! Het is prettig om laarzen te vinden, genaaid van lichte stof, 's ochtends bij het bed of bevestigd aan de kerstboom. Kan bij de open haard worden opgehangen. Naast de fonkelende lichtjes van de slingers.

Beeld
Beeld

Stap 3

Een warmtekussen, genaaid in de vorm van een schattig lammetje, zorgt voor de temperatuur van je favoriete drankje. Het blijft lang warm.

Sneeuwman. Ga op bezoek bij je beste vriend, neem een bloempot mee van huis en maak onderweg een kleine, grappige sneeuwpop. Doe het in een pot, versier met dennenappels. Geloof me, je gevoel voor humor zal worden gewaardeerd.

Stap 4

Foto lijstje. Oorspronkelijk gedecoreerd met een feestelijke sfeer in gedachten, zal het een exclusief geschenk zijn. En als je er een foto van jezelf in doet en deze aan je geliefde geeft, dan wordt het cadeau geweldig.

Voor het lange geheugen. Initialen geborduurd met een kruis in luxe vergulde lijsten zullen aan elk van uw gasten zijn plaats aan de feesttafel aangeven en zullen een prachtig cadeau voor hem zijn.

Handdoeken voor gasten, versierd met decoratief vlechtwerk, sterren geborduurd met een kruis … Je ziet meteen dat dit een handdoek is voor een speciale gelegenheid.

Linnen servetten met mooie vlecht versieren elke feestelijke tafel.

En laten we natuurlijk de kaarsen niet vergeten. Zelfs de meest gewone witte kaarsen kunnen worden omgetoverd tot een luxe item. Versier ze gewoon met goudverf.

Aanbevolen: