Hoe Een Vakantie Voor Te Bereiden En Op Tijd Voor Alles Te Zijn

Hoe Een Vakantie Voor Te Bereiden En Op Tijd Voor Alles Te Zijn
Hoe Een Vakantie Voor Te Bereiden En Op Tijd Voor Alles Te Zijn
Anonim

Je hebt niet veel tijd meer om je voor te bereiden op het nieuwe jaar. Wacht niet tot de laatste week van december! Om niet te verzanden in de pre-vakantie drukte, organiseer je alvast je favoriete feest.

Zo bereid je een vakantie voor en ben je overal op tijd bij
Zo bereid je een vakantie voor en ben je overal op tijd bij

Competente planning - 50% succes. Reserveer een minimumtaak voor elke dag in december. Als je niet uitstelt wat later gepland staat, zal oudejaarsavond je verrassen met aangename ontspanning. Noteer in uw agenda zorgvuldig elke dag van de maand - wat u moet doen en wanneer. Maak een vakantiemenu - en een lijst met benodigde producten. Koop in december een klein beetje om de winkeldrukte te vermijden. Plan ook een bezoek aan de kapper, schoonheidsspecialiste en manicure.

De belangrijkste decoratie van het interieur van het nieuwe jaar is een kerstboom. Je moet het 7-14 dagen voor het begin van het feest kopen. Een week voor het einde van het jaar gaan de prijzen voor het vakantiesymbool een aantal keer omhoog. Natuurlijk, als je een kunstmatige schoonheid hebt, kun je deze zelfs in de laatste week van december van de mezzanine halen.

Winkeltijd. Winkelen moet van tevoren worden gedaan om de pre-New Year-koorts te voorkomen. Bepaal aan wie, welk cadeau je gaat geven. Bepaal het geschatte bedrag en in welke winkels of winkelcentra je dit allemaal gaat kopen. Als de lijst met geschenken nogal groot is, verdeel hun aankoop dan over twee of drie dagen.

Laatste voorbereidingen: maak het appartement schoon en versier, versier de kerstboom, bereid de nieuwjaarstafel voor. Verdeel de werklast verstandig over het huishouden. En vergeet jezelf niet - als gastvrouw / meester des huizes moet je gewoon schitteren. Neem een paar uur voor de vakantie een ontspannend bad. En met een goed humeur het nieuwe jaar in!

Aanbevolen: