Hoe, In Wat En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe, In Wat En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren
Hoe, In Wat En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: Hoe, In Wat En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: Hoe, In Wat En Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren
Video: Ze Adopteert Een Meisje Dat Niemand Wilde. 19 Jaar Later Ziet Ze Er Compleet Anders Uit! 1 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een magische vakantie waar niet alleen kinderen, maar ook volwassenen reikhalzend naar uitkijken. Het Jaar van het Paard komt op 31 december 2014 tot zijn recht en duurt tot 18 februari 2015. De mascotte van het nieuwe jaar 2014 is een blauw houten paard. Blauw roept een gevoel van welzijn, veiligheid en consistentie op. De boom impliceert de oprichting of versterking van een gezin in het nieuwe jaar.

Hoe, in wat en waar het nieuwe jaar te vieren
Hoe, in wat en waar het nieuwe jaar te vieren

Het is nodig

  • - boom;
  • - speelgoed;
  • - Nieuwjaarsgerechten;
  • - cadeautjes;
  • - Nieuwjaarsoutfit;
  • - accessoires.

instructies:

Stap 1

Je moet het nieuwe jaar vieren met die mensen die heel dicht bij je staan - laat ze je familie of vrienden zijn, het belangrijkste is dat je leuk en comfortabel bij hen bent. Traditioneel wordt het nieuwe jaar gevierd aan een tafel die is versierd met een verscheidenheid aan gerechten, snacks en champagne. Voordat je het nieuwe jaar viert, moet je het oude uitgeven. Om dit te doen, onthoud alle goede dingen die zijn gebeurd in het jaar van de Slang, bedank haar voor alles wat je dit jaar hebt bereikt. Wanneer je het nieuwe jaar ontmoet, stem je af op een positieve stemming, vraag het paard om vreugde en liefde.

Stap 2

Het paard is erg optimistisch en vrolijk, houdt van ruimte en vermaak. Op de feesttafel moet zijn - vers brood, fruit, groenten, kruiden. Je kunt een paard overhalen met pap in een houten kom of met havermoutkoekjes. En natuurlijk, wat een nieuwjaar zonder kerstboom en speelgoed. Het is noodzakelijk om dit probleem van tevoren op te lossen. Een elegante kerstboom zal een nieuwjaarsstemming creëren en iedereen vreugde en plezier bezorgen.

Stap 3

Het paard is een sierlijk en mooi dier. Geef bij het kiezen van een outfit voor de nieuwjaarsvakantie de voorkeur aan kleuren zoals blauw, groen, lichtblauw, azuurblauw. Moet worden vermeden in kleding van oranje, lila en geel. De outfit moet elegant en gracieus zijn, maar op geen enkele manier vulgair. Kies jurken van vloeiende, lichte en vrije stof, want het paard houdt van vrijheid en ruimte. Als je eenmaal je outfit hebt gekozen, moet je accessoires en het juiste kapsel kiezen. Het kapsel kan worden aangevuld met een accessoire met daarin een boom of een bloem.

Stap 4

Een nieuwjaarsgeschenk moet noodzakelijkerwijs een afbeelding van een paard bevatten, dan zal dit jaar gelukkig en succesvol zijn. Dit kunnen schilderijen, panelen, kaarsen, sleutelhangers, beeldjes en knuffels zijn. Kies geschenken op basis van de leeftijd, relatie en interesses van de persoon die uw nieuwjaarssouvenir zal ontvangen.

Stap 5

De ontmoetingsplaats voor het nieuwe jaar is afhankelijk van de leeftijd van de persoon en de familieomstandigheden. De gemakkelijkste manier voor jongeren om dit probleem op te lossen. Ze zullen het nieuwe jaar kunnen vieren in een club, restaurant of met vrienden in een appartement. Voor getrouwde stellen met kinderen is het beter om deze vakantie met familie in huis te vieren. Kinderen zijn immers veel rustiger in de omgeving waaraan ze gewend zijn, en zullen 's ochtends graag cadeautjes zoeken onder de boom. Natuurlijk, als je de kans en het verlangen hebt, kun je het nieuwe jaar vieren in het land, in een andere stad of zelfs in een ander land.

Aanbevolen: