Zo Vier Je 1 April Met Collega's

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je 1 April Met Collega's
Zo Vier Je 1 April Met Collega's

Video: Zo Vier Je 1 April Met Collega's

Video: Zo Vier Je 1 April Met Collega's
Video: Nastya is learning the rules of behavior when visiting a friend. 2024, April
Anonim

Ontstaan in de 16e eeuw in Frankrijk tijdens de overgang van de Victoriaanse naar de Gregoriaanse chronologie, verspreidde de 1 april-vakantie zich naar bijna alle landen. Niet overal waar ze van hem houden en hem vieren, maar waarom niet van de gelegenheid gebruik maken en jezelf en de mensen om je heen opvrolijken?

Zo vier je 1 april met collega's
Zo vier je 1 april met collega's

instructies:

Stap 1

Om 1 april op kantoor te vieren, heb je een goed humeur en een voorraad geestige maar vriendelijke grappen nodig. Op deze dag probeert iedereen voor anderen te spelen en houdt zijn oren open om zelf niet betrapt te worden. Niemand reageert op de grap over een witte rug. Probeer je collega's op originelere manieren voor de gek te houden. Voeg bijvoorbeeld zout en suiker toe aan andere containers. Verberg iets en herhaal dat je nog nooit hebt gezien (dit mogen natuurlijk geen belangrijke documenten zijn die de baas dringend wil zien). Je kunt schrikken en schreeuwen dat een collega een spin of kakkerlak in haar haar heeft.

Stap 2

Een oproep aan de directeur. Zelfs als het slachtoffer een vangst voelt, zal hij nog steeds op zijn hoede zijn en besluiten dat het beter is om uitgespeeld te worden dan het verzoek van de baas te negeren. Toegegeven, het is wenselijk dat de regisseur ook gevoel voor humor heeft, anders vallen zowel het slachtoffer als de humorist op de noten.

Stap 3

Zet een grap op met een foto. Begin op afstand. Overtuig je collega's en begin met het werpen van betekenisvolle blikken naar het slachtoffer, mysterieus glimlachend. Na een tijdje, wanneer het slachtoffer niet op kantoor is, verzamel je rond de computer. Zodra de gespeelde persoon binnenkomt, begint iedereen meteen te zeggen dat ze zo dapper is dat niemand ooit zulke openhartige foto's op internet zou durven plaatsen. Geloof me, een paar onaangename momenten zijn gegarandeerd voor het slachtoffer, terwijl ze zal onthouden wat en wanneer ze naar de sites heeft geüpload.

Stap 4

Trouwens, over computers, als ze met hun rug naar elkaar op de tafels staan, dan de muisposities verwisselen en genieten van de verbijsterde blik van collega's die een storing zoeken. Als je in een instelling werkt waar veel bezoekers komen, hang dan een nieuw bord op een van de kantoren, bijvoorbeeld met het opschrift "buffet" en kijk hoe collega's van de volgende afdeling degenen die willen eten proberen af te weren.

Stap 5

Welke grappen je ook kiest, probeer ze eerst zelf uit. Als je ze leuk vond in plaats van degene die wordt gespeeld, ga je gang. En na het werk kun je iedereen verzamelen om thee te drinken met een stuk taart, te lachen en je te verontschuldigen voor slechte grappen. Of je geeft een feestje met dansjes, leuke wedstrijden en verrassingen.

Aanbevolen: