Hoe Speel Je Een Collega Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Collega Op 1 April
Hoe Speel Je Een Collega Op 1 April

Video: Hoe Speel Je Een Collega Op 1 April

Video: Hoe Speel Je Een Collega Op 1 April
Video: 1 april: Scholen halen grappen uit 2024, April
Anonim

Een collega spelen op 1 april is een heilig doel. Er moet alleen aan worden herinnerd dat de rally niet aanstootgevend mag zijn, niet te aanstootgevend. En het belangrijkste is dat je collega een gezond gevoel voor humor heeft zodat hij met je mee kan lachen als de rally wordt onthuld. Welke grappen zijn geschikt voor een collega op de eerste dag van april?

Hoe speel je een collega op 1 april
Hoe speel je een collega op 1 april

instructies:

Stap 1

Kom iets eerder naar je werk dan je collega. Neem dubbelzijdig plakband en plak de items op zijn bureaublad - een doos met paperclips, een liniaal, een stapel documenten, een glas voor pennen en potloden (pennen en potloden kunnen er ook in worden geplakt), enz. Uw collega zal zeer verrast zijn dat hem geen bekende voorwerpen worden gegeven.

Stap 2

Voor deze grap moet je een voicerecorder bemachtigen die is uitgerust met een externe luidspreker. Neem aan de vooravond van 1 april de karakteristieke repetitieve geluiden op. Heartbeat werkt prima, maar je kunt aan iets anders denken (bijvoorbeeld doffe donder, veelvuldig bonzen van hakken of de gebruikelijke "koekoek" in het bos). Verstop de recorder in de kast en zet Play aan voordat een collega arriveert. Sluit de kast en ga rustig aan je bureau zitten. Een collega, die vreemde geluiden hoort, zal u vragen of u iets hoort dat u met een onverstoorbare blik uw schouders moet ophalen en uw hoofd moet schudden. Vragen kunnen worden herhaald. Blijf koppig volhouden dat je niets hoort en vraag angstig of auditieve hallucinaties je kameraad achtervolgen.

Stap 3

Als uw collega een vaste telefoon op haar bureau heeft, plak dan de hendels die de hoorn vasthouden vast met plakband. Wanneer de telefoon overgaat en je vriend de telefoon opneemt, zullen de aanhoudende oproepen niet stoppen, wat hen zal verrassen en verwarren. Als je collega een draadloze telefoon heeft, sluit dan vooraf het microfoongat af met tape en kijk met een meelevende blik hoe je vriend, spannend, in de hoorn schreeuwt, maar de abonnee hem niet hoort.

Stap 4

Als je collega een van degenen is die zijn monitor of de muren van een computerbureau graag ophangt met zulke kleine stukjes papier (post-it), die herinneringen worden genoemd (nou ja, om niet te vergeten wat te doen en wanneer), dan bent u in uw handen. "Introduceer" uw herinneringen in zijn (probeer het te vervalsen onder zijn handschrift). Bijvoorbeeld: "Vergeet de chef-kok niet te vertellen dat hij een geit is", "Ik was op 2 april door Oksana uitgenodigd in een restaurant", "Bel Angela om 15:00 uur, ze wilde iets belangrijks zeggen." Uitvinden, componeren, opnames aanpassen aan situaties. Je collega zal behoorlijk verrast en verbaasd zijn totdat hij zich realiseert dat dit jouw werk is.

Stap 5

Voordat uw collega arriveert, kunt u op zijn computer werken. Verander bijvoorbeeld 2-3 sleutels met letters, verzegel het oog van een optische muis met ondoorzichtige tape of gips. En dan, als de kameraad begint te werken en begint te vloeken, vraag dan meelevend: "Wat is er aan de hand, vriend?"

Stap 6

De volgende grap is uiterst eenvoudig, maar werkt altijd feilloos. Kijk tijdens de werkdag af en toe naar je collega en vraag: “Gaat het?”, “Weet je zeker dat alles in orde is?”, “Heeft de baas je vandaag gebeld? Nee, niets, ik vroeg alleen:”“Is alles in orde thuis? Nou, nou … en ga zo maar door. De collega zal zeker gealarmeerd zijn, maar je zult een mysterieuze blik opwerpen, hem met sympathie aankijken, zuchten en je vragen blijven stellen. In deze grap staat in de regel de eerste die vragen stelt niet op - hij begint te lachen en een bezorgde collega kan lange tijd niet geloven dat hij gewoon in de maling werd genomen.

Aanbevolen: