Hoe Speel Je Een Vrouw Op 1 April?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Vrouw Op 1 April?
Hoe Speel Je Een Vrouw Op 1 April?

Video: Hoe Speel Je Een Vrouw Op 1 April?

Video: Hoe Speel Je Een Vrouw Op 1 April?
Video: Ze Speelt Hard To Get / Spelletjes? Hoe Je Haar Toch Versiert 2024, April
Anonim

1 april - dit zijn grappige grappen, ongevaarlijke en ondeugende grappen. Dit alles maakt het leven leuker en lichter. Maar het spelen van de familie en vrienden is niet gemakkelijk. Aan de ene kant weten ze alles waar je toe in staat bent, welke verrassingen je kunt presenteren, vooral je vrouw. Aan de andere kant kan een zeer wrede grap leiden tot vergeldingsacties.

Hoe speel je een vrouw op 1 april?
Hoe speel je een vrouw op 1 april?

instructies:

Stap 1

Er kunnen veel ideeën zijn voor de grap van een vrouw. Vergeet niet te overwegen of ze gevoel voor humor heeft, of ze te gevoelig is en of ze ernstige gezondheidsproblemen heeft. Plots zal de grap te boos of onaangenaam lijken.

Stap 2

Als de vrouw jaloers is, maar niet te jaloers, maak er dan gebruik van. Ga vroeg naar huis en maak je klaar door heren- en dameskleding door de gang van de voordeur naar de slaapkamer te strooien. Zodat er een mening gevormd kan worden over het uitkleden van geliefden in een vlaag van passie. Vraag alleen vrouwenspullen van iemand, bijvoorbeeld van een zus of een vriend van zijn vrouw. Omdat zelfs een vrouw die verblind is door jaloezie haar kleren gemakkelijk kan raden. Zet dan wat romantische muziek op en doe de deur niet open zodra je vrouw thuiskomt. Als een boze jaloerse vrouw de slaapkamer binnenstormt, laat haar dan een prachtig boeket zien, een heerlijk diner en een poster aan de hele muur: "1 april!".

Stap 3

Nog een grap over dit onderwerp. Als je vrouw belt, pak je de telefoon en spin je: 'Ja, Masha, schat. Heb je het al gemist? De truc is dat de naam van je vrouw helemaal niet Masha is, en je hebt haar nooit schat genoemd. Hoe u later excuses kunt maken, naar welke verklaringen u moet zoeken, is een andere vraag.

Stap 4

Als je je vrouw niet zo wreed voor de gek durft te houden, dan kun je met minder gevaarlijke grappen komen. Als je geliefde altijd sleutels verliest of ze lang zoekt in haar bodemloze portemonnee, bevries ze dan in een mok water. In dit geval moet de sleutelhanger uitsteken. Je kunt je de reactie van je vrouw voorstellen en de uitdrukking op haar gezicht als ze 's ochtends, laat op haar werk, de sleutels op zo'n ongewone plek vindt. Ten eerste zul je veel interessante dingen over jezelf horen, en ten tweede zal je vrouw leren oplettend te zijn.

Stap 5

Je kunt rondkomen met een eenvoudige maar grappige truc. Zoek een zwart shirt of T-shirt in je kledingkast en trek het aan, pak een klosje witte draad. Trek met een naald de draad van binnen naar buiten ergens in de schouder of rug, zodat deze opvalt, laat een klein puntje achter en stop de spoel in uw zak. Een attente vrouw zal de draad zeker opmerken en deze willen verwijderen. Ze zal verrast zijn als ze de eindeloze draad ontdekt.

Aanbevolen: