Hoe Speel Je Een Vriendin Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Vriendin Op 1 April
Hoe Speel Je Een Vriendin Op 1 April

Video: Hoe Speel Je Een Vriendin Op 1 April

Video: Hoe Speel Je Een Vriendin Op 1 April
Video: HOW TO GIVE OR SEND YOUR FRIENDS ROBUX! (THE EASIEST WAY) 2024, April
Anonim

1 april is de dag van het lachen, glimlachen en grappige grappen. Op deze dag heeft iedereen haast om vrienden en geliefden voor de gek te houden, ze te verrassen met grappige en schattige grappen. Als je een grote vrienden- en familiekring hebt, moet je je goed voorbereiden op 1 april.

Hoe speel je een vriendin op 1 april
Hoe speel je een vriendin op 1 april

instructies:

Stap 1

Als jij en je beste vriend in hetzelfde bedrijf werken, kun je een weggevertje op kantoor organiseren. Blijf voor 1 april 's avonds aan het werk. Als je vriend naar huis gaat, begin dan met de voorbereidingen. Wikkel alle spullen op haar bureau in folie of weef een spinnenweb van draad in de deuropening. En aan de muur het opschrift "Happy 1 april!"

Stap 2

Bereid een grap op straat voor. Als je vriendin een auto heeft, gebruik dan plakband om de geruite taximarkering op haar dak te bevestigen. Of bedek de hele voorruit met emoji-stickers.

Stap 3

Als je vriend rookt, maak dan een afspraak met iemand om het brandalarm op de ingestelde tijd in te schakelen. Verkleed een collega in een brandweerpak en overhandig een brandweermanchet en roep een vriend naar de rookruimte. Na een paar trekjes moet het alarm afgaan en zal een brandweerman de kamer in rennen. Adrenaline zal lang genoeg voor haar zijn.

Stap 4

Speel je vriendin thuis. Als je bij haar woont, sta dan iets eerder op dan normaal en ga naar de badkamer met je mayonaise. Knijp alle tandpasta uit de tube en breng op smaak met de saus. Een vriendin komt haar tanden poetsen, maar ze kan haar adem niet opfrissen.

Stap 5

Je kunt haar pantoffels ook op de vloer lijmen. Ze zal uit bed komen, haar voeten erin doen, opstaan en geen stap kunnen zetten. Als ze slaapt, zal ze lang nodig hebben om na te denken over wat er met haar benen is gebeurd.

Stap 6

Maak gewoon leuke verrassingen voor je vriend. Bel haar favoriete radiostation en vraag om een grapje van een oude bekende in de ether. Zet de hoorn in haar kamer aan zodat ze de radiooproep hoort.

Stap 7

Onthoud dat alle grappen alleen voor mensen met een goed gevoel voor humor zijn. Probeer daarom de dunne lijn van goede grappen en zwarte humor niet te overschrijden. Je kunt tenslotte geen plezier hebben, maar ruzie maken voor het leven. Kies daarom voor zo'n rally, waar je zelf niet beledigd door zou zijn.

Aanbevolen: