Hoe Speel Je Een Echtgenoot Op 1 April?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Echtgenoot Op 1 April?
Hoe Speel Je Een Echtgenoot Op 1 April?

Video: Hoe Speel Je Een Echtgenoot Op 1 April?

Video: Hoe Speel Je Een Echtgenoot Op 1 April?
Video: 13 Types of People in SQUID GAME 2024, Mei
Anonim

1 april is een leuke en ondeugende feestdag. Als je graag grappen uithaalt met je vrienden en geliefden, is het geen zonde om je man op deze dag voor de gek te houden. Het belangrijkste is dat hij gevoel voor humor heeft en niet verschilt in buitensporige wraakzucht.

Hoe speel je een echtgenoot op 1 april?
Hoe speel je een echtgenoot op 1 april?

instructies:

Stap 1

Laat je man denken dat je hem hebt bedrogen. Deze versie van de rally is geschikt als uw echtgenoot 1 april buitenshuis doorbrengt. Als hij 's avonds bij je terugkomt, doe dan niet de deur voor hem open, laat hem het zelf doen. Je moet er zeker van zijn dat hij de sleutels niet is vergeten, anders werkt de tekening niet. Zet een lekker romantisch muziekje op en strooi op de vloer van de voordeur naar de slaapkamer je spullen afgewisseld met mannen. Alles moet lijken op een scène uit anekdotes over een echtgenoot die eerder terugkeerde van een zakenreis. Wanneer de "blootgestelde jij"-echtgenoot de kamer binnenstormt, ontmoet hem dan bij kaarslicht in een sexy outfit. Voor het geval dat je de felicitaties op 1 april aan de muur kunt hangen.

Stap 2

Bevries de sleutels van je man als je niet bang bent voor de gevolgen. Op voorwaarde dat je het zat bent om constant te vragen waar zijn sleutels zijn, kun je hem zo spelen. Giet 's avonds gewoon water in een glas en leg de sleutels van het appartement of de auto erin. Dit moet zo gebeuren dat de sleutelhanger in het water ligt en de sleutel zelf over het glas hangt. Plaats deze structuur in de vriezer en verplaats hem 's ochtends naar een plek die niet direct opvalt, bijvoorbeeld op de koelkast. Stel je voor hoe je man zal reageren als hij zich realiseert dat hij met een bevroren glas naar zijn werk moet. Om het effect te versterken kan het glas worden vervangen door een steelpan.

Stap 3

Vertaal alle klokken in huis. Deze grap is bij heel wat mensen bekend, maar je partner weet misschien niet wat er aan de hand is. Als je een computer of laptop hebt, moet je de klok naar hen overzetten. De situatie met een mobiele telefoon is iets gecompliceerder. Wanneer de echtgenoot hem onbeheerd achterlaat, gaat u naar de instellingen en wijzigt u de tijd. Het is echter beter om deze optie te weigeren als uw geliefde een belangrijke vergadering heeft.

Stap 4

Bedenk wat uw man aan het lachen zou kunnen maken. Laat je bij het kiezen van een grap leiden door zijn karakter, temperament, enz. Overdrijf het niet, anders kan je onschuldige grap uitgroeien tot een onaangename ruzie.

Aanbevolen: