Hoe U Uw Geliefde Echtgenoot Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Geliefde Echtgenoot Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen?
Hoe U Uw Geliefde Echtgenoot Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen?

Video: Hoe U Uw Geliefde Echtgenoot Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen?

Video: Hoe U Uw Geliefde Echtgenoot Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen?
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, April
Anonim

Elk jaar, aan de vooravond van de verjaardag van een geliefde, wil ik hem een aangename verrassing maken en hem verrassen met zijn geschenk en felicitaties. Vooral als het een geliefde echtgenoot is, een sterke schouder, hoop en steun. Een interessante onvergetelijke felicitatie is wat je nodig hebt om je geliefde op deze dag te plezieren.

Hoe u uw geliefde echtgenoot een gelukkige verjaardag kunt wensen?
Hoe u uw geliefde echtgenoot een gelukkige verjaardag kunt wensen?

instructies:

Stap 1

Als de verjaardag van je man in het weekend valt, kun je 's ochtends beginnen met vieren. Dus in plaats van een kopje koffie en een stuk verjaardagstaart (wat in principe ook lekker is), neem je een glaasje champagne en aardbeien mee naar bed. Zo'n start van de dag zal hem zeker bevallen en hem een goed humeur geven. En 's avonds - een ontmoeting met vrienden, een romantisch diner of een cocktailparty.

Stap 2

Bereid hem zoveel leuke verrassingen en cadeaus voor als hij zich omdraait. Geef bijvoorbeeld dertig snoepjes - zodat zijn leven zoet blijft. Of doneer een album met het aantal pagina's volgens de leeftijd. Plaats op elke pagina hem of je gezamenlijke foto en schrijf een compliment. Volgens hetzelfde principe kunt u een diavoorstelling of video maken en deze bekijken tijdens een feestelijk feest.

Stap 3

Onthoud wat je man graag cadeau zou willen krijgen en bedenk hoe het op een originele manier kan worden gepresenteerd. Een puncher kan bijvoorbeeld worden gepresenteerd in de afbeelding van een meisje uit de video "Satisfaction", en bij het overhandigen van de speler een felicitatie op de radio bestellen of deze van tevoren opnemen en als eerste nummer plaatsen. Als u nu de speler aanzet, zal uw man altijd eerst en vooral uw liefdesverklaringen en vriendelijke woorden horen.

Stap 4

Als u besluit een vakantie in een café te vieren, ga dan naar de plek waar u niet alleen een goede keuken wordt aangeboden, maar ook een interessant showprogramma. Zigeunerdansen, goocheltrucs van een goede illusionist (waaraan hij trouwens kan deelnemen) of jazz uitgevoerd door de beste artiesten van de stad - zo'n avond zal niet alleen door uw man worden herinnerd, maar ook door alle gasten. En een langzame dans op de betoverende klanken van de saxofoon brengt je dichterbij en laat je de eenheid van zielen voelen.

Stap 5

Als u liever de avond met uw gezin doorbrengt, bereid dan interessante spelletjes voor om u niet te vervelen aan tafel. Houd een kamillequiz met vragen over het leven en de hobby's van je man of leuke activiteiten zoals "een gedicht lezen" of "een liedje zingen" terwijl je op een stoel staat." Dit zal de gasten amuseren en op het eerste gezicht een saai feest in een helder evenement veranderen.

Aanbevolen: