Hoe Je Op Een Creatieve Manier Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Je Op Een Creatieve Manier Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen
Hoe Je Op Een Creatieve Manier Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen

Video: Hoe Je Op Een Creatieve Manier Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen

Video: Hoe Je Op Een Creatieve Manier Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Hoewel de verjaardag eenmaal per jaar plaatsvindt, wordt deze regelmatig herhaald. Om het onvergetelijk en uniek te maken, moet je goed dromen. Wat voor familie en vrienden acceptabel is, wordt door een collega niet altijd begrepen. Daarom moet men zich bij het kiezen van een originele felicitatie laten leiden door de geschiktheid, persoonlijke voorkeuren van de held van de gelegenheid en zijn gevoel voor humor.

Hoe je op een creatieve manier een gelukkige verjaardag kunt wensen
Hoe je op een creatieve manier een gelukkige verjaardag kunt wensen

Als je een sterk verlangen hebt om een geliefde voor je verjaardag te plezieren, kun je je serieus voorbereiden door personeel, persoonlijke connecties, sociale netwerken te gebruiken of de hulp in te roepen van een professioneel bureau voor het organiseren van vakanties.

Gefeliciteerd loting voor vrienden

In overleg met de liftoperator (als er een in het huis van de jarige is), is het mogelijk om vast te zitten in de lift, maar de held van de gelegenheid mag geen last hebben van claustrofobie. En als hij ook pronkt met een stabiel zenuwstelsel, dan kan het licht uit. Het is de moeite waard om de arme kerel met een grote groep vrienden en familieleden te redden met foto's van een verbaasd gezicht, met vrolijke uitroepen of liedjes, met ballonnen en bloemen.

Als er een bekende sleepwagenchauffeur is en het "slachtoffer" een auto heeft (bij voorkeur duurder), dan is het zonde om geen gebruik te maken van de diensten van speciale apparatuur. De auto van de jarige wordt in onbekende richting gereden. En wanneer de paniek van de autobezitter de hoogste grens bereikt, kun je veilig naar boven rijden, zelfs in een koets met paarden, zelfs in een limousine vol vrolijke vrienden en een stevige bar.

Deze creatieve manier om een vriend(in) een gelukkige verjaardag te wensen is alleen geschikt als de jarige sterke zenuwen heeft. Als u kennissen heeft van verkeerspolitieagenten, kunt u hen vragen om een dienst om te helpen bij het tekenen. De auto van de jarige wordt gestopt op de weg met de tekst dat hij wordt gestolen. De chauffeur gaat voor onderzoek het officiële vervoer van inspecteurs in en in de tussentijd wordt bijvoorbeeld een dummy drugs of wat hij maar wil in de kofferbak gedaan. De koffer wordt gecontroleerd, geschokt door de inhoud, uitgespeeld, opgerold en geboeid naar de plaats van viering begeleid.

Zoektocht naar familieleden met de betrokkenheid van mensen die de jarige niet kent

Dit is een tijdrovende felicitatie die een grondige voorbereiding vereist: grondig nadenken over het script zodat het samenvalt met de plannen voor de held van de gelegenheid, drukopdrachten, aantekeningen verstoppen op de nodige plaatsen, vreemden en onbekenden aantrekken. Het idee is dat de jarige 's ochtends een opdracht krijgt met een plan van aanpak en een indicatie van de plek waar het volgende briefje moet worden gezocht. Dus van instructie tot instructie, hij is afgestemd op een geschenk en een leuk feest.

Danslied flashmob

Deze actie wordt gestart waar de feliciteerde zeker zal zijn: een metrostation, een bushalte, werk, enz. In sociale netwerken wordt van tevoren een kreet gegooid en verzamelen degenen die het idee willen helpen. Er wordt een cheerleader-choreograaf gekozen, die de muziek vindt, deze ter plekke aanlevert en makkelijk herhaalbare bewegingen maakt. De jarige, volgens het idee, stapt zonder het te weten in de menigte mensen die synchroon lopen, die hem aan het einde van de flashmob unaniem feliciteren met zijn verjaardag en een geschenk geven.

Aanbevolen: