Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Geliefde?

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Geliefde?
Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Geliefde?

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Geliefde?

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Geliefde?
Video: DE VERJAARDAG VAN PIP !! 4 JAAR !!- De Bakkertjes #406 2024, Mei
Anonim

Als u van plan bent om uw verjaardag samen met uw geliefde door te brengen, zorg er dan voor dat deze gebeurtenis jarenlang in zijn geheugen zal blijven, als een aangename herinnering. Hoe je dat doet? Waarschijnlijk kan niemand je specifiek advies geven, want alleen jij kent je vriend goed, stel je voor wat hij het liefste en vooral wil. Praat met hem en ontdek zijn verlangens of regel een verrassing die hem zal verrassen, alsjeblieft en geef hem een goed humeur.

Zo vier je een verjaardag met een geliefde?
Zo vier je een verjaardag met een geliefde?

instructies:

Stap 1

Bij het implementeren van een idee met betrekking tot de vakantie, is het belangrijk om rekening te houden met het temperament en de verlangens van de persoon zelf. Immers, als je je geliefde wilt slepen naar een concert van een groep die hij niet leuk vindt, of naar een tentenstad aan de rivier op een moment dat hij gewoon thuis wil ontspannen, op een comfortabele bank, dan ben je zijn dankbaarheid waarschijnlijk niet verdienen.

Stap 2

Bepaal welke versie van de vakantie hem het meest zal bevallen. Je kunt zijn verjaardag thuis vieren door de man zijn favoriete gerechten voor te bereiden en hem een cadeau te geven waar hij al lang van gedroomd heeft. En dan, door verleidelijke lingerie aan te trekken en een erotische dans voor hem op te voeren, sluit je deze dag op de meest aangename manier af. Je kunt de naamdag vieren in een restaurant, café of club, je terugtrekken voor een romantisch diner of, omgekeerd, "van het volledige programma komen", dansen en de hele nacht plezier maken. Als zowel de thuis- als de club-opties al het stadium voor je zijn gepasseerd en niet bijzonder aantrekkelijk zijn, zoek dan naar andere ideeën.

Stap 3

Maak een wandeling door de stad, regel voor de man een fascinerende excursie naar ongewone plaatsen die verband houden met de geheimen van de geschiedenis, het leven van beroemde mensen, enz. In dit geval moet je je eerst voorbereiden op de rol van gids en verhalenverteller en er zeker van zijn dat de jongeman hier echt in geïnteresseerd is.

Stap 4

Geniet van een romantisch diner op het dak van een wolkenkrabber met een prachtig uitzicht over de stad of de skyline bij zonsondergang. Neem een mand met eten en drinken mee, een bandrecorder met je favoriete deuntjes, een camera of camcorder waarmee je de mooiste momenten vastlegt.

Stap 5

Als je vriend jarig is in de winter, ga dan naar de ijsbaan, en als je moe en koud wordt, ga dan naar de sauna of het bad, en neem hapjes en drankjes mee. In veel van deze etablissementen vindt u, naast het stoombad, het zwembad en de aangename massage, biljart, karaoke, tafeltennis, darts en andere eenvoudige maar spannende activiteiten.

Stap 6

Ga met je soulmate de stad uit, het bos in of naar de rivier. U kunt dwalen over de onbetreden paden, luisterend naar de charmante geluiden van de natuur en vervolgens "een open plek uitspreiden" met een barbecue. Overigens is het niet nodig om er alleen samen heen te gaan. Als je de vrienden van je vriend grijpt, evenals ballen, shuttlerackets, hengel, duikmaskers, enz., zul je ook een geweldige tijd hebben.

Stap 7

Ga naar een dolfinarium, een waterpark of bezoek een pretpark, als optie kun je je verjaardag vieren bij een duikclub door in speciale uitrusting onder water te gaan.

Stap 8

Organiseer een ballonvaart. De wereld vanuit vogelperspectief ziet er veel beter en mooier uit dan vanaf de grond, en het uitzicht op de velden, kronkelende rivieren en bossen zal je vriend waarschijnlijk niet onverschillig laten.

Stap 9

Je kunt een verjaardag met een geliefde op verschillende manieren vieren - in de lucht, op de grond of ondergronds. Of zelfs gewoon thuis. Het belangrijkste is dat je plezier, interessant en gezellig met elkaar hebt. En als je van elkaar houdt, dan komt alles goed voor je.

Aanbevolen: