De Beste Manier Om Een verjaardag Te Vieren Met Je Geliefde

Inhoudsopgave:

De Beste Manier Om Een verjaardag Te Vieren Met Je Geliefde
De Beste Manier Om Een verjaardag Te Vieren Met Je Geliefde

Video: De Beste Manier Om Een verjaardag Te Vieren Met Je Geliefde

Video: De Beste Manier Om Een verjaardag Te Vieren Met Je Geliefde
Video: PSG Echt Irritant Om Naar Te Kijken In Vergelijking Met Liverpool u0026 City! 2024, April
Anonim

U kunt uw verjaardag gedenkwaardig, spannend en romantisch maken - breng het door met uw geliefde. Geef de gewoonte op om een vakantie te vieren in een luidruchtig gezelschap en wijd de hele dag aan het communiceren met de belangrijkste persoon in je leven - hij zal zeker proberen je te verrassen en te plezieren.

De beste manier om een verjaardag te vieren met je geliefde
De beste manier om een verjaardag te vieren met je geliefde

instructies:

Stap 1

Denk na over wat je het liefste wilde - de dag samen doorbrengen, weg van de drukte van de stad, de stad uit gaan of gewoon door de stad dwalen, naar cafés, bioscopen, enz. Misschien wilt u een traditioneel romantisch diner, met kaarsen en wijn, of droomt u al lang van een dagtocht naar een onbekende stad. Vertel uw geliefde van tevoren over uw wensen - misschien zal hij uw hint gebruiken en alles organiseren zoals u dat wilt. Hoe dan ook, het feest zal een verrassingselement behouden - je weet niet precies wat hij besluit te organiseren. Maar het zal precies zijn waar je al lang van gedroomd hebt.

Stap 2

Sta open voor experimenten - zelfs als je gewend bent om een verjaardag te vieren met familie en vrienden, met een verjaardagstaart en ballonnen, maak deze keer een uitzondering. Verplaats het feest met gasten naar een andere dag en bespaar uzelf de moeite van het organiseren van uw vakantie.

Stap 3

Probeer op deze dag samen iets nieuws - parachutespringen, raften op de rivier, paragliden. De activiteit moet zeker extreem zijn - een adrenalinestoot en onvergetelijke sensaties zijn gegarandeerd voor jou. Als je hier samen doorheen komt, kom je steeds dichter bij elkaar. En 's avonds kun je in een gezellig restaurant zitten - laat je geliefde je feliciteren, zijn geschenk presenteren, zeggen wat hij wil.

Stap 4

Het eenvoudigste verjaardagsfeestje kan ongewoon en verrassend zijn als je het met je geliefde man doorbrengt. Wijd deze dag volledig aan jezelf - word 's ochtends wakker en ga, na het eerste deel van de felicitaties te hebben ontvangen, een wandeling maken. Laat je man de hoofdroute regelen - maak een ritje met een stoomboot, loop hand in hand door de straten. Geniet van een ijsje op een bankje in het park - net als toen je een kind was. Klim naar het dak van een gebouw met meerdere verdiepingen en geniet van een feestelijk diner met wijn en lichte snacks. Verzamel 's avonds een groep vrienden en "kom uit" in een nachtclub, bewegend op de vurige ritmes. Als je 's ochtends thuiskomt, kun je samen je verjaardag vieren (als je niet te moe wordt) - rustige muziek, een paar glazen wijn, een ontspannend bad en de aandacht van je geliefde.

Aanbevolen: