Zo Vier Je Je Verjaardag Met Je Geliefde Loved

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Verjaardag Met Je Geliefde Loved
Zo Vier Je Je Verjaardag Met Je Geliefde Loved

Video: Zo Vier Je Je Verjaardag Met Je Geliefde Loved

Video: Zo Vier Je Je Verjaardag Met Je Geliefde Loved
Video: De 4-jarige Naomi zingt 'Hoop, Liefde en Vertrouwen' van Jan Smit | We Are Family 2015 | SBS6 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste feestdagen van het jaar is onze eigen verjaardag. Meestal wordt deze dag gevierd met vrienden, luidruchtig en leuk. Maar waarom zou u deze dag niet romantisch maken en alleen doorbrengen met uw geliefde? Soms wil je dat je naaste persoon en niemand anders in de buurt is op je belangrijkste dag van het jaar. En om je tijdens een vakantie niet samen te vervelen, kun je het volgens een interessant scenario doorbrengen.

Romantiek is altijd belangrijk
Romantiek is altijd belangrijk

Noodzakelijk

Geld, paspoorten, stadsplattegrond, comfortabele wandelschoenen

instructies:

Stap 1

Bereid je op tijd voor op je verjaardag. Ja, jijzelf. Voor een geliefde - een romantische verrassing, maar je kunt zelf een scenarioschrijver zijn. Een van de meest ongewone opties is om een wandeling te maken in een onbekende stad. Vraag welke stad je in een paar uur kunt bereiken. Koop vooraf trein- of treinkaartjes.

Stap 2

Zoek op internet naar interessante weetjes over de stad. Je kunt veel interessante dingen vinden op lokale forums - fietsen, legendes van de stad. En ontdek ook welke gedenkwaardige plekken je kunt bezoeken en waar de mooiste uitzichten zijn - deze dag moet als aandenken op film worden achtergelaten.

Stap 3

Ga 's ochtends na het feliciteren van je geliefde naar het station in afwachting van onbekende, maar altijd interessante indrukken. Om het gemakkelijker te maken om de weg te verplaatsen, kun je praten over de kindertijd. Onthoud met je zielsverwant wie en hoe je je verjaardag vierde in je jeugd.

Stap 4

In een nieuwe stad voor jou, kun je je voorstellen dat je relatie nog maar net begint. Loop door onbekende straten zonder angst om te verdwalen. Maak foto's van voorbijgangers, gebouwen, dieren en elkaar. Wees niet bang om voorbijgangers te vragen om samen op de foto te gaan. Zoek een speeltuin en schommel op de schommel.

Stap 5

Wees niet bang om kennissen te ontmoeten - dit is alleen jouw stad vandaag, niemand zal je romantische bui verstoren. Ga 's avonds dineren in een onbekend café of restaurant. En, misschien, ben het ermee eens dat je elk jaar op deze dag dergelijke mini-trips zult regelen. Je kunt de avond afsluiten door een luchtlantaarn te lanceren, nadat je er eerder wensen op hebt geschreven voor je geliefde voor het volgende jaar.

Aanbevolen: