Vakantiewedstrijden: Hoe Maak Je Plezier

Inhoudsopgave:

Vakantiewedstrijden: Hoe Maak Je Plezier
Vakantiewedstrijden: Hoe Maak Je Plezier

Video: Vakantiewedstrijden: Hoe Maak Je Plezier

Video: Vakantiewedstrijden: Hoe Maak Je Plezier
Video: Wie ben jij als ondernemer? | Echt Presenteren 2024, Maart
Anonim

Kinderen zijn de meest dankbare deelnemers aan alle wedstrijden en competities. Ze nemen graag elk initiatief, geven zich volledig over aan het spel en maken zich geen kinderlijke zorgen over mislukkingen. Daarom is het belangrijkste bij het houden van spellen en wedstrijden met kinderen het vermogen om de stemming van de kinderen te voelen.

Vakantiewedstrijden: hoe maak je plezier
Vakantiewedstrijden: hoe maak je plezier

instructies:

Stap 1

Kies wedstrijden die je actief houden als je kinderen buiten wilt vermaken. Het kan "Fun starts" zijn of een estafetteloop. Houd voor de allerkleinsten een wedstrijdje vangen met natte plastic bekertjes zeepbellen. Ook zal iedereen geamuseerd worden door races in zakken of op potten, rennen met een glas water of ballen. Betrek je ouders bij dit proces.

Stap 2

Geef de voorkeur aan wedstrijden, waarvoor het publiek in teams moet worden verdeeld, als er veel onbekende kinderen in het bedrijf zijn. Organiseer bijvoorbeeld een Krokodilspel waarbij het hele team het woord van het andere team raadt. Of verdeel de kinderen in twee teams, de ene moet soep koken, de andere compote, dat wil zeggen om beurten groenten en fruit te noemen. De groep die het laatste woord roept, wint.

Stap 3

Speel een intelligent grappenspel als je naar huis gaat, zodat je door de ruimte niet vrij kunt bewegen. Het is niet nodig om vragen te gebruiken die encyclopedische kennis vereisen, het is beter om grappige raadsels voor te bereiden, vragen te bedenken. De deelnemer die de meeste vragen beantwoordt, heeft recht op een prijs. Ook thuis kun je een wedstrijd organiseren voor de beste tekening met een blinddoek, het geeft aanleiding tot een hele storm van emoties. Een andere optie is het spel "Stick the nose of the big", wanneer je geblinddoekt bent, moet je de uitgesneden patch op de tekening van het varken lijmen. U kunt ook een wedstrijd organiseren voor de beste zittend uitgevoerde dans, zoals tango, lambada of polka.

Stap 4

Organiseer wedstrijden voor kinderen met ouders. Moeders moeten bijvoorbeeld de stem van hun kind raden wanneer ze dezelfde geluiden maken met hun stem, of kinderen moeten hun vader aan de hand vinden. U kunt ook een wedstrijd organiseren voor de beste gezamenlijke uitvoering van kinderliedjes.

Aanbevolen: