Hoe Maak Je Thuis Plezier Tijdens Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Thuis Plezier Tijdens Het Nieuwe Jaar?
Hoe Maak Je Thuis Plezier Tijdens Het Nieuwe Jaar?
Anonim

Sommigen vieren het nieuwe jaar traditioneel exclusief met hun familie, anderen vieren het liever met vrienden. Maar ook degenen die zich geen vakantie kunnen voorstellen zonder een groot en vrolijk vriendelijk gezelschap, hoeven op deze fantastische avond helemaal niet ergens heen te gaan. Het is heel goed mogelijk om de komst van het nieuwe jaar thuis met plezier te vieren.

Hoe maak je thuis plezier tijdens het nieuwe jaar?
Hoe maak je thuis plezier tijdens het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Als u wilt dat de vakantie in uw huis "geweldig" wordt, wordt dan de belangrijkste organisator. Dit zorgt voor extra gedoe, maar zorgt er wel voor dat je oudejaarsavond niet saai wordt aan tafel.

Stap 2

Denk goed na over het scenario van de vakantie. Er kan een klein huiscarnaval worden georganiseerd. Dan moet je van tevoren de kostuums voor al zijn deelnemers voorbereiden en hun rollen bepalen. Als er geen tijd is om kostuums te maken, kun je eenvoudig prachtige vakantieborden maken met de namen van de personages en deze aan gasten geven.

Stap 3

Vind games die je vakantieavond opfleuren en diversifiëren. Het is beter om je te concentreren op de smaak en gewoontes van je gasten. In het ene bedrijf geven ze de voorkeur aan buitenspellen, in het andere aan rustige spellen, zodat ze hun eruditie kunnen tonen.

Stap 4

Zorg voor de juiste woondecoratie. Afhankelijk van je fantasie en mogelijkheden, kun je het hele huis decoreren, of slechts één kamer waar het feest zal plaatsvinden. Er zijn veel interessante manieren om een nieuwjaarssprookje in huis te creëren. Traditionele sneeuwvlokken, "regen", kerstboomversieringen en natuurlijk een spar of op zijn minst sparren takken zijn hier heel geschikt voor. Je kunt het huis zelf decoreren, of je kunt gasten aan dit proces koppelen - vraag hen bijvoorbeeld om een of twee kerstboomversieringen mee te nemen (beter zelf gemaakt) en zo de kerstboom te versieren.

Stap 5

Breng niet de hele oudejaarsavond door bij het fornuis om zoveel mogelijk heerlijke en originele gerechten te bereiden. Anders zult u tegen de tijd van oudejaarsavond noch de kracht noch het verlangen hebben om zelf plezier te hebben en gasten te ontvangen. Het is goed mogelijk om je te beperken tot een buffet met diverse broodjes en snacks. En het is beter om de tafel niet te versieren met de maximale hoeveelheid voedsel, maar met behulp van een mooie en originele nieuwjaarssetting.

Stap 6

Bereid een feestelijk vuurwerk voor. Vuurwerk kan als geen ander een vakantiestemming creëren. Om echter geen teleurstelling, laat staan grote problemen te voorkomen, moet het vuurwerk zorgvuldig worden uitgedacht en voorbereid. Pyrotechniek mag alleen gecertificeerd worden gekocht, in speciale winkels en denk na over een plek om te lanceren (op veilige afstand van huis, uit de buurt van ramen, balkons, enz.).

Aanbevolen: