Hoe Maak Je Plezier Tijdens Het Vieren Van Studentendag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Plezier Tijdens Het Vieren Van Studentendag
Hoe Maak Je Plezier Tijdens Het Vieren Van Studentendag

Video: Hoe Maak Je Plezier Tijdens Het Vieren Van Studentendag

Video: Hoe Maak Je Plezier Tijdens Het Vieren Van Studentendag
Video: #30 - HOE VIND JE GELUK BINNENIN JEZELF ? 2024, April
Anonim

Studentendag valt op 25 januari. Het is op deze dag dat de hele studentengemeenschap van jaar tot jaar probeert het onvergetelijk te vieren. Voor herinneringen voor een heel jaar is het een beetje werk waard.

Hoe maak je plezier tijdens het vieren van Studentendag
Hoe maak je plezier tijdens het vieren van Studentendag

instructies:

Stap 1

Creëer een feestelijke sfeer. Vaak valt vijfentwintig januari op een schooldag. Dit betekent dat je de helft daarvan binnen de muren van je eigen universiteit zult besteden. Dit feit betekent helemaal niet dat je je moet vervelen en moet wachten op de eindes van de paren. Versier je faculteitsmuren met posters en zelfgemaakte kranten. Kies een onderwerp en ontwerp een eenvoudig A1 Whatman-papier. Lijm bijvoorbeeld foto's van klasgenoten voor en na de opname (je kunt kinderfoto's maken), speel de situatie na in de stijl van 'wat heeft hun studie aan het instituut met hen gedaan' of verzin zelf iets. Posters kunnen een grappige afbeelding en slogan bevatten.

Stap 2

Spreek vooraf met het decanaat af over de viering op de faculteit. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van presentaties van cursussen of groepen met grappige taferelen uit het studentenleven. Trek er docenten op aan, roep ze op het podium, verdeel rollen en een draaiboek. Het belangrijkste is om alles tot in het kleinste detail te overdenken, één scenario te creëren, alle groepen en cursussen te verenigen.

Stap 3

Organiseer een bijeenkomst buiten de universiteitsmuren. Er kunnen veel opties zijn. Bepaal eerst de lijst met genodigden en het aantal deelnemers. Je kunt alleen vergaderen met je groep, cursus of de hele stream verzamelen. Kies vervolgens de plaats en het formaat van de vakantie. Dit kan een reis naar de natuur zijn met barbecue, een huis huren voor een vakantie van zonsondergang tot zonsopgang. U kunt ook naar een nachtclub gaan, waar die dag waarschijnlijk een themafeest wordt gehouden. De laatste optie is goed omdat de toegang tot de instelling wordt verminderd als je een studentenkaart hebt. Als het aantal mensen erg klein is, kunt u zich bij een van u in het appartement verzamelen, nadat u de benodigde producten van tevoren hebt gekocht en deze hebt versierd.

Stap 4

Laat elkaar niet vervelen. Zorg ervoor dat je tijdens de vakantie wedstrijden en spellen organiseert, bedenk ze van tevoren en bereid alles voor wat je nodig hebt om vast te houden (papieren vellen, pennen, potloden, enz.).

Aanbevolen: