Hoe U Plezier Kunt Hebben Tijdens Uw Wintervakantie

Inhoudsopgave:

Hoe U Plezier Kunt Hebben Tijdens Uw Wintervakantie
Hoe U Plezier Kunt Hebben Tijdens Uw Wintervakantie

Video: Hoe U Plezier Kunt Hebben Tijdens Uw Wintervakantie

Video: Hoe U Plezier Kunt Hebben Tijdens Uw Wintervakantie
Video: Tips voor een trio | Emma’s Peepshow 2024, April
Anonim

Alle seizoenen zijn mooi op hun eigen manier. In het voorjaar kun je barbecueën in de natuur, in de zomer kun je zonnen en zwemmen in de rivier en in de herfst kun je naar het bos voor paddenstoelen. Ook in de winter kunt u veel entertainment bedenken om uw vakantie leuk en voordelig te maken voor het hele gezin.

Hoe u plezier kunt hebben tijdens uw wintervakantie
Hoe u plezier kunt hebben tijdens uw wintervakantie

instructies:

Stap 1

Ga naar het recreatiecentrum. Het meest uitstekende tijdverdrijf is een reis met het hele gezin de stad uit, weg van de drukte van de stad en lawaaierige, drukke straten.

Stap 2

Als je van buitenactiviteiten houdt en van wintersport houdt, ga dan naar de skibasis. Bijvoorbeeld naar de Oeral, de Kaukasus, Karelië of Altai. Na het skiën in de avond kunt u barbecueën en genieten van warme glühwein.

Stap 3

Om u niet te vervelen op vakantie, wisselt u voortdurend af met entertainment: denk na het skiën aan uw kindertijd en ga sleeën of op modernere slangen. Of verbeter je ijsdanspasjes door te schaatsen.

Stap 4

U mag uw eigen sportuitrusting niet meenemen op reis, aangezien recreatiecentra meestal hun eigen sportuitrusting leasen, maar het is de moeite waard om dit punt te verduidelijken, vooral bij het plannen van een reis. Als je nog nooit hebt geskied of geschaatst, vraag dan je instructeur om hulp. Hij geeft je een exprescursus.

Stap 5

Als je je verveelt met inheemse landschappen, ga dan op vakantie naar het buitenland. Bezoek het land van de Sneeuwkoningin - Lapland, dat zich op het grondgebied van het moderne Finland bevindt. Zorg ervoor dat je wacht op het noorderlicht, rijd op een rendierslee, ga op expeditie naar de Finse sjamanen. Voor de liefhebbers van het echte winterextrem zijn er vele wereldberoemde skipistes.

Stap 6

De meeste gezinnen kunnen aan de vooravond van, en nog meer na de nieuwjaarsvakantie, niet veel geld uittrekken voor een reis ergens, vooral als het hele gezin moet gaan. Maar wintervakanties kunnen thuis ook leuk zijn. Versier het huis met vakantieaccessoires en versier de kerstboom met je kinderen. Maak een paar speeltjes met je kind, maak een nieuwjaarsmenu.

Stap 7

Bereid een klein optreden voor op oudejaarsavond. Het kan een scène zijn uit elk sprookje dat je leuk vindt. Of geef een poppenkastvoorstelling. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen blij zijn met zo'n tijdverdrijf.

Stap 8

Probeer themadagen om de kinderen bezig te houden. Houd vandaag bijvoorbeeld een piratendag: bekijk een speelfilm over deze zeerovers, lees verwante boeken, verkleed je in piratenkleding en organiseer een speurtocht met een kaart en interessante opdrachten, raadsels en wedstrijden.

Aanbevolen: