Hoe Je De Rest Van Je Zomer Plezier Kunt Hebben

Hoe Je De Rest Van Je Zomer Plezier Kunt Hebben
Hoe Je De Rest Van Je Zomer Plezier Kunt Hebben

Video: Hoe Je De Rest Van Je Zomer Plezier Kunt Hebben

Video: Hoe Je De Rest Van Je Zomer Plezier Kunt Hebben
Video: Blauweregen snoeien in de winter 2024, Mei
Anonim

De zomer is altijd niet genoeg - in een korte drie maanden wil het gezin ontspannen, dierbaren bezoeken en tijd hebben om nog veel meer plannen uit te voeren. Warme dagen gaan echter onopgemerkt voorbij en in de tweede helft van augustus begint de herfst steeds meer aan zichzelf te herinneren. Probeer de rest van de zomer plezier te hebben - geloof me, er is nog veel te doen.

Zo heb je de rest van je zomer plezier
Zo heb je de rest van je zomer plezier

Eind augustus is in veel resorts het begin van het fluwelen seizoen. Als u op warme dagen niet kunt ontspannen aan de kust, ga dan naar de nazomer. Aan de vooravond van de herfst zijn er weinig vakantiegangers in hotels en de administratie zal u met speciale vreugde ontvangen. Veel hotelrestaurants bieden leuke kortingen.

In augustus worden voortdurend grote zomerverkopen georganiseerd in Europese stadswinkels - dit is een uitstekende kans om niet alleen comfortabel te ontspannen, maar ook om exclusieve geschenken voor uzelf en uw vrienden te kopen tegen een betaalbare prijs. De Krim, Griekenland, Turkije, Egypte, Spanje, Italië en de Franse Rivièra zijn vooral populair bij liefhebbers van fluweeltoerisme.

Als u niet naar het buitenland kunt reizen, let dan op binnenlandse rivier- en bustochten. Er zijn tal van excursies in augustus en u kunt de beste optie voor het hele gezin kiezen. Er zijn een groot aantal plaatsen met een interessante geschiedenis in Rusland, die u bezoeken, waardoor u niet alleen leuk, maar ook informatief tijd kunt doorbrengen.

Wat zijn alleen de beroemde rondleidingen door de "Gouden Ring" - u kunt een geweldige spannende reis maken en Rostov Veliky, Kostroma, Suzdal en vele andere oude steden met hun eigen unieke "gezicht" bezoeken. De meest voordelige optie in termen van tijd en geld zijn excursies van 1-3 dagen met een amusementsprogramma. Kies de meest intrigerende en originele.

De rondleiding "Secrets of the Royal Chambers" (Sergiev Posad - Myshkin) nodigt u bijvoorbeeld uit om de huiskerk van Ivan de Verschrikkelijke te bezoeken en de architectuur van de 16-17 eeuw te bewonderen. In de stad Myshkin zie je unieke musea van muizen en Russische vilten laarzen. En de excursie "Een bezoek aan de Viper Vasilyevna" - (Kimry) belooft een ontmoeting met de folkloregroep en een bezoek aan het humoristische museum van reptielen - met verhalen uit het slangenleven en een snack in de taverne Snake Gorynych.

U kunt het einde van de zomer onvergetelijk doorbrengen in uw woonplaats en regio. Lokale toeristencentra trekken in augustus vaak toeristen aan met verschillende vormen van amusement. Bovendien kunt u altijd met uw kind naar de dierentuin gaan - bewonder de bewoners totdat ze naar de winterverblijven worden verplaatst.

Profiteer van de laatste warme dagen door een picknick in de natuur te organiseren. Het kan worden gecombineerd met een rustige jacht. Als er geen droogte is, kun je in augustus een goede oogst van paddenstoelen oogsten: het einde van de zomer is het seizoen voor boletus en boletus, russula, cantharellen, champignons, ryadovki, boletus, late boletus en vroege paddenstoelen. In augustus dragen myceliums overvloedig vrucht en onderscheiden zich door een uitstekende smaak.

Tot slot, voordat de eentonige werk- en schooldagen beginnen, besteed je de rest van je vrije tijd aan familie en vrienden. Bezoek familie en vrienden en nodig ze uit bij jou thuis. Misschien maakt u nieuwe kennissen en worden familiebijeenkomsten een aangename traditie voor u.

Aanbevolen: