Hoe Zich Te Kleden In Egypte

Hoe Zich Te Kleden In Egypte
Hoe Zich Te Kleden In Egypte

Video: Hoe Zich Te Kleden In Egypte

Video: Hoe Zich Te Kleden In Egypte
Video: Het Oude Egypte - mummies, piramides, de sfinx, farao Cleopatra, Tutankhamon 2024, April
Anonim

Elk jaar kiezen steeds meer van onze landgenoten voor een vakantie in Egypte vanwege de lage kosten en de goede kwaliteit van de dienstverlening. Maar niet iedereen weet hoe hij zich in Egypte moet kleden, om de lokale bevolking niet te beledigen of te schokken, en om onnodige problemen te voorkomen, waardoor een goed humeur wordt verpest.

Hoe zich te kleden in Egypte
Hoe zich te kleden in Egypte

Men mag niet vergeten dat Egypte een moslimland is met alle daaruit voortvloeiende tradities en gebruiken in kleding. Vergeet niet om de gebruiken van het land waar u op bezoek bent te respecteren.

Voor mensen die hun reis naar Egypte plannen, is het correct om twee kledingopties te nemen: kleding waarin u op het grondgebied van het hotel kunt lopen en kleding voor het geval u het hotelgebied verlaat bij vertrek, bijvoorbeeld tijdens een excursie. Het grondgebied van het hotel is een vrije zone en op warme dagen kunt u een badpak of een pareo dragen. Buiten het hotel adviseren wij u om u bescheidener te kleden om onaangename avonturen te voorkomen. Minirokken en blote schouders zijn niet de beste optie om buiten het hotel te wandelen. Iedereen is zich terdege bewust van de belangstelling van de Egyptenaren voor mooie vrouwelijke toeristen. Door uitdagende kleding aan te trekken, warm je hem alleen maar op en wordt hij nog agressiever. Natuurlijk moet in een conflictsituatie de toeristenpolitie te hulp komen, maar het is beter om van tevoren na te denken over je uiterlijk als je het hotelgebied gaat verlaten om onnodige problemen te voorkomen.

En over het algemeen kun je je in Egypte kleden zoals in de zomer, in alle seizoenen. Als je in de winter op vakantie bent gegaan naar de badplaatsen van Egypte, gelegen ten noorden van Caïro, is het raadzaam om een warme trui of windjack mee te nemen. Omdat in de wintermaanden sterke winden kenmerkend zijn voor sommige kustgebieden, en de lucht 's nachts koel wordt. Als uw plannen een bezoek aan de piramides, de woestijn of andere attracties omvatten, neem dan schoenen met harde zolen mee. Op het grondgebied van het hotel, in de bars en clubs die daar zijn gevestigd, is elke vorm van kleding toegestaan, en als u uw favoriete mini op vakantie hebt genomen, kunt u deze veilig dragen in het hotel en de bijbehorende uitgaansgelegenheden.

Voor het bezoeken van tempels wordt vrouwen geadviseerd om kleding te kiezen die hun schouders niet ontbloot. Ook kun je de tempels niet bezoeken in minirokjes en korte shorts. En let er bij het inpakken van je koffer op dat de kleding van natuurlijke materialen is gemaakt. Dus het zal voor u handig zijn om op excursies te reizen en het zal voor u gemakkelijker zijn om de lokale hitte tijdens excursies te doorstaan.

Aanbevolen: