Hoe De Kolonel Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kolonel Te Feliciteren?
Hoe De Kolonel Te Feliciteren?

Video: Hoe De Kolonel Te Feliciteren?

Video: Hoe De Kolonel Te Feliciteren?
Video: Курьер (Full HD, комедия, реж. Карен Шахназаров, 1986 г.) 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een cadeau voor een man is meestal geen gemakkelijke taak. En als een man een vertegenwoordiger van de strijdkrachten is, en tegelijkertijd niet alleen een vertegenwoordiger, maar, zoals het wordt gezongen in een ooit populair lied, 'een echte kolonel', dan wordt het probleem bijna onoplosbaar.

Hoe de kolonel te feliciteren?
Hoe de kolonel te feliciteren?

Noodzakelijk

fantasie en geld voor een cadeau

instructies:

Stap 1

Bent u uitgenodigd voor een verjaardag, jubileum, housewarming of een ander feest, waarvan de boosdoener een man met de rang van kolonel is? Begin meteen na te denken over wat je gaat geven. Om dit te doen, probeer te onthouden waar hij van houdt en wat - niet erg veel, en als er niets waardigs in je opkomt, probeer dan navraag te doen. Als je, zelfs nadat je gemeenschappelijke kennissen hebt gevraagd, nog steeds van de held van de gelegenheid weet dat hij een kolonel is van het dappere Russische leger, zul je op de een of andere manier eruit moeten komen.

Stap 2

Vergeet niet dat kolonels gewone mensen zijn, ze lopen alleen in uniform en hebben een bevelende stem, dus niets menselijks is hen vreemd. En als we er rekening mee houden dat de rang van kolonel niet eerder dan 40-45 jaar kan worden ontvangen, dan wordt het scala aan mogelijke geschenken kleiner. Geef een militair geen modieuze jeugduitrusting. Het is onwaarschijnlijk dat een man van deze leeftijd het nieuwste model player of coole digitale camera zal waarderen. Daarom kun je als cadeau nog steeds beter iets kiezen dat niet uit de hightech-sfeer komt, of, als je toch apparatuur wilt doneren, iets geven dat niet "te slim" is. Het is onwaarschijnlijk dat een soldaat zijn vrije tijd besteedt aan het omgaan met instructies.

Stap 3

Het probleem van het kiezen van een geschenk voor een kolonel kan buiten de doos worden benaderd. Laat je fantasie zien en maak je eigen militaire pop. Als handgemaakt te ingewikkeld voor je is, ga dan winkelen. Als je geen grappige snuisterijen vindt, is een gewoon militair souvenir voldoende. Een gepersonaliseerde fles of een mes met een gesneden handvat kan bijvoorbeeld een geweldig cadeau zijn voor een kolonel als je na aankoop van het item niet lui bent en erop graveert. Het belangrijkste in dit vak is om het niet te overdrijven met creativiteit. Zelfs Confucius en Aristoteles schreven over het grote belang van de "gulden middenweg".

Stap 4

Nadat je eindelijk een cadeau hebt gekozen, vergeet dan niet om er een ansichtkaart aan te hechten. Dit is natuurlijk een kleinigheid, maar in jouw geval kun je niet zonder. In de regel geven militairen de voorkeur aan tradities en de relatie tussen de vakantie en de ansichtkaart gaat terug tot hun verre kindertijd.

Stap 5

Een ander detail is dat mannen, net als vrouwen, graag bloemen ontvangen. Ze voelen zich gewoon ongemakkelijk om het toe te geven. Ga daarom vooraf naar de bloemenwinkel en bestel een stevig boeket als cadeau voor een Echte man.

Aanbevolen: