Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 8 Maart

Inhoudsopgave:

Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 8 Maart
Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 8 Maart

Video: Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 8 Maart

Video: Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 8 Maart
Video: 🌺 Красивая! Удобная! Практичная! Летняя женская кофточка спицами. Часть 1. 🌺 Размер 48-50 2024, April
Anonim

8 maart is een bijzondere dag waarop ik iedere vrouw in ieder geval een beetje gelukkiger wil maken. Snoep en tulpen zijn erg leuk, maar als je de schone seks wilt verrassen, dan moet je van tevoren een felicitatie bedenken. En hier komt al je fantasie van pas. De keuze van felicitaties en geschenken hangt af van aan wie u het gaat geven - uw geliefde vrouw, vriend, familielid of werknemer.

Hoe oorspronkelijk te feliciteren op 8 maart
Hoe oorspronkelijk te feliciteren op 8 maart

instructies:

Stap 1

Als je je geliefde vrouw wilt plezieren, laat dan je fantasie de vrije loop. Plaats bijvoorbeeld kleine boeketten sneeuwklokjes of tulpen door het hele huis, strooi rozenblaadjes op het tapijt. En laat je geliefde 's ochtends bij elk boeket een klein cadeautje vinden - een ansichtkaart, een broche, een mooie sjaal of een cd met haar favoriete muziek. Ze zal zich zo'n verrassing nog lang herinneren. U kunt een afspraak met haar maken in een schoonheidssalon - daar krijgt ze een prachtig kapsel, make-up en manicure, waarna u uw prinses kunt uitnodigen voor een romantisch diner in een gezellig restaurant.

Stap 2

Als je je moeder, zus of grootmoeder moet feliciteren, onthoud dan dat je persoonlijke aanwezigheid belangrijk voor hen is. Probeer ze daarom zeker te bezoeken. Geef ze minimaal een half uur van je aandacht. Wat geschenken betreft, moet hun keuze worden bepaald door de leeftijd en interesses van uw familieleden. Je kunt ze een interessant boek geven, een knutselpakket, een lijst met een familiefoto, kortom, iets om je liefde en aandacht te tonen. U kunt voor hen een feestelijk diner of een shoppingtrip organiseren - dat is aan u.

Stap 3

Een bijna volwassen dochter feliciteren op 8 maart is wat lastiger, aangezien pubers vaak erg teruggetrokken zijn. Als dit uw geval is, let dan op uw dochter. Kijk wat voor soort cosmetica ze draagt, naar wat voor muziek ze luistert, vraag wat ze graag leest. Een interessant boek of cd van je favoriete artiest laat je dochter zien dat je geïnteresseerd bent in haar leven en haar begrijpt.

Stap 4

Als u veel medewerkers onder uw hoede heeft, feliciteer hen dan ook. Je kunt bijvoorbeeld vroeg naar je werk komen en boeketten bloemen op hun tafels zetten - dat zal leuk zijn. Als je ze wilt verrassen, bestel dan een astroloog die gedurende de dag een individuele horoscoop opstelt voor elk van de schone seksen - je medewerkers zullen je hier dankbaar voor zijn.

Aanbevolen: