Hoe Een Man Oorspronkelijk Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Man Oorspronkelijk Te Feliciteren?
Hoe Een Man Oorspronkelijk Te Feliciteren?

Video: Hoe Een Man Oorspronkelijk Te Feliciteren?

Video: Hoe Een Man Oorspronkelijk Te Feliciteren?
Video: ДУБАЙ: ПЛЮСЫ и МИНУСЫ. Как я жил в Дубае 2024, Mei
Anonim

Moet je een man feliciteren en wil je dat op een originele manier doen? Er zijn veel mogelijkheden om dit idee tot leven te brengen. Ideeën kunnen leuk, romantisch, goedkoop, duur, eenvoudig, complex, enz. In ieder geval zal de gefeliciteerd persoon je inspanningen waarderen en onthouden.

Hoe een man oorspronkelijk te feliciteren?
Hoe een man oorspronkelijk te feliciteren?

instructies:

Stap 1

Kies uit een breed scala aan ongebruikelijke items. Ze worden nu aangeboden door tal van cadeauwinkels. Het kan een lopende wekker zijn waarmee je je niet kunt verslapen, een magneet of een bord met een grappige inscriptie, een "hoestende" asbak en andere interessante souvenirs.

Stap 2

Houd er rekening mee dat zo'n geschenk een stormachtig genot kan veroorzaken in de notulen van presentatie en levering, en dan een onnodig ding blijkt te zijn dat jarenlang stof op de plank zal verzamelen. Denk daarom bij het bedenken van een originele verrassing voor de jarige goed na of je zo'n cadeau wel of niet wilt ontvangen. Vraag bekende mannen naar hun mening over deze of gene geschenkoptie.

Stap 3

Neem contact op met een speciaal bureau dat grappige grappen en felicitaties organiseert. Met hun hulp maakt u uw vakantie echt onvergetelijk. Laat je bij het kiezen van een gelijkspel leiden door het karakter, de verslavingen en het gevoel voor humor van de held van de gelegenheid. Kies een vriendelijke grap die vreugde zal brengen aan de jarige en de gasten, en maak de man geen lachertje.

Stap 4

Bestel een originele taart bij een bakker. De meester zal een echt kunstwerk maken en bij het versieren van de taart zal hij rekening houden met de individuele kenmerken van de held van de gelegenheid. Plots uit zijn leven, lievelingsboek, hobby, gedenkwaardige datum, enz. kunnen als decoratie-elementen worden gebruikt. De prijs van de afgewerkte cake hangt af van het gewicht, het aantal en de complexiteit van de decoraties.

Stap 5

Zoek een online winkel die een "afdrukcertificaat" aanbiedt als cadeau wanneer u een product voor een bepaald bedrag koopt. Met zijn hulp kan de persoon die je feliciteert nieuwe emoties ervaren, ongebruikelijke sensaties voor hem ervaren, zichzelf in iets extreems proberen. Dit kan een parachutesprong zijn, een interessante masterclass bijwonen, een helikoptervlucht, etc. Maar houd er rekening mee dat niet iedereen zo'n cadeau leuk vindt.

Stap 6

Als je een van de aanbiedingen van de online winkel niet leuk vindt, bedenk dan zelf een cadeau: organiseer een dag van aangenaam tijdverdrijf, bestel een reis naar de gedenkwaardige plaatsen in het leven van de held van de gelegenheid, betaal voor een interessante excursie of een uitstapje naar het theater.

Aanbevolen: