Oorspronkelijk Feliciteren Op Een Bruiloft A

Inhoudsopgave:

Oorspronkelijk Feliciteren Op Een Bruiloft A
Oorspronkelijk Feliciteren Op Een Bruiloft A

Video: Oorspronkelijk Feliciteren Op Een Bruiloft A

Video: Oorspronkelijk Feliciteren Op Een Bruiloft A
Video: Felicitatie trouwen 2024, April
Anonim

De toastmaster of de persoon die de rol van gastheer op de bruiloft vervult, biedt gasten de mogelijkheid om warme woorden te zeggen aan de pasgetrouwden en hen te feliciteren met dit evenement. De meeste genodigden lezen poëzie, wensen het bruidspaar het allerbeste en geven geld, maar al deze voorstellingen lijken op elkaar.

Oorspronkelijk feliciteren op een bruiloft a
Oorspronkelijk feliciteren op een bruiloft a

instructies:

Stap 1

Maak een poppenhuis van een grote doos. Bedek het met behang, plaats speelgoedmeubels en interieurartikelen erin. Print foto's van het bruidspaar uit, knip silhouetten van mensen uit tijdschriften op het juiste formaat en plak de gezichten van de pasgetrouwden erop. U kunt ook foto's op de hoofden van kleine poppen of bobbleheads plaatsen.

Stap 2

Als je geld geeft aan jongeren, plaats dan een kluis of "grootmoeders kist" in het poppenhuis, leg er rekeningen in. Geef tijdens de felicitaties het huis over aan de helden van de gelegenheid, becommentarieer in stripvorm wat er in huis is, bijvoorbeeld: "Er hangen foto's van je huwelijksreis aan de muren, maar de bruidegom heeft geen stuk behang geplakt in de gang …".

Stap 3

Plaats het gebroken glas in de doos, wikkel het in inpakpapier en bind het vast met linten. Laat tijdens de felicitaties weten dat je de jongeren een theeservies wilt schenken en dat je die nu komt brengen. Onderweg moet je mooi vallen zodat iedereen het geluid van gebroken glas kan horen, probeer zo natuurlijk mogelijk te spelen, frustratie uit te beelden. Met de woorden "niets aan te doen, u zult uw eigen dienst moeten kiezen" overhandigt u de envelop.

Stap 4

Als je in een grote groep jongeren feliciteert, leer dan een eenvoudige dans. Je kunt een melodie en beweging kiezen uit elke film of advertentie. Als iemand in de war raakt, voegt dat alleen maar smaak toe aan de voorstelling.

Stap 5

Teken of bestel een paar grote posters bij je drukkerij. Scroll er langzaam doorheen op romantische muziek. Gebruik de film Love Actually als aanwijzing, waarin het personage van Keira Knightley ontdekt dat ze geliefd is bij de beste vriend van haar man. Plaats bijvoorbeeld op de poster met de afbeelding van Jason Stethem de woorden "We dachten dat je zijn aanbod zou accepteren, maar je hebt gekozen voor …". Dan kun je de meest belachelijke, maar niet aanstootgevende foto van de bruidegom afdrukken. De laatste poster zou de belichaming moeten zijn van een compleet happy end.

Aanbevolen: