Hoe Mannen Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Mannen Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 23 Februari?
Hoe Mannen Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 23 Februari?

Video: Hoe Mannen Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 23 Februari?

Video: Hoe Mannen Oorspronkelijk Te Feliciteren Op 23 Februari?
Video: ДУБАЙ: ПЛЮСЫ и МИНУСЫ. Как я жил в Дубае 2024, April
Anonim

In veel organisaties krijgen mannen op 23 februari gewoon kleine souvenirs aangeboden en dekken ze de tafel. Maar dit is een geweldige vakantie, vooral voor degenen die dienden. En je moet de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht op een originele manier feliciteren.

Hoe mannen oorspronkelijk te feliciteren op 23 februari?
Hoe mannen oorspronkelijk te feliciteren op 23 februari?

Het is nodig

  • - militair uniform;
  • - gepersonaliseerde souvenirs;
  • - kussens;
  • - wierook;
  • - kaarsen;
  • - Ballonnen;
  • - certificaten;
  • - kleding, schoenen, pruiken, valse snorren en baarden;
  • - collage.

instructies:

Stap 1

Kleed alle vrouwen in de organisatie in militaire uniformen en vraag hen te salueren als ze mannen ontmoeten. Op het evenement zelf kun je het zwakkere geslacht vragen een lied te zingen of poëzie in koor voor te lezen. Zo'n felicitatie zal lang in de herinnering blijven van alle mannen van het bedrijf. Als je niet in de gelegenheid bent om alle vrouwen te verschonen, vraag ze dan in ieder geval om petten, helmen of schouderbanden op te zetten.

Eén artikel is voldoende
Eén artikel is voldoende

Stap 2

Bestel gepersonaliseerde souvenirs met originele (of zelfgeschreven) gedichten of foto's van mannen. Haal mokken, T-shirts, horloges, puzzels, sleutelhangers of muurposters op. Geef de presentatie uit in de vorm van het afleggen van de eed.

Stap 3

Plaats een bestelling voor een oriëntaalse danseres in een gespecialiseerd bedrijf. Versier een grote kamer op een originele manier, leg kussens neer bij de muren waarop mannen zullen zitten. Steek wierook en kaarsen aan. Zo'n verrassing zal niemand onverschillig laten.

Stap 4

Bevestig aan elke werkplek een ballon waarop je felicitaties schrijft. Maak gepersonaliseerde brieven waarin je alle verdiensten van elke man beschrijft. U kunt ook schrijven over hun bijdrage aan het gemeenschappelijke doel van de organisatie.

Versier de kamer met ballonnen
Versier de kamer met ballonnen

Stap 5

Als de organisatie hetzelfde aantal mannen en vrouwen (of meer vrouwen) heeft, vraag dan elke collega om een van hun collega's te portretteren. Je moet niet alleen uiterlijk kopiëren, maar ook gedrag, gewoonten, karakter. Dit plezier vereist een bepaald acteertalent. Maar het effect ervan zal onvergetelijk zijn. Probeer in iedere man iets herkenbaars te vinden. Vergeet valse baarden en snorren niet als uw collega's gezichtshaar hebben. Je moet ook kleding, schoenen, aktetassen of tassen kiezen die lijken op de huishoudelijke artikelen van collega's.

Stap 6

Maak een grappige fotocollage van mannen. Voeg heldere afbeeldingen en themaverzen toe. Hang de resulterende poster bij de ingang. Het is beter om dit aan de vooravond van de vakantie te doen, zodat zelfs de allereerste man die naar kantoor komt verrast en opgetogen is.

Aanbevolen: