Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Het Werk

Inhoudsopgave:

Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Het Werk
Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Het Werk

Video: Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Het Werk

Video: Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Het Werk
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, April
Anonim

Volgens de Russische traditie moeten vrouwen op de Dag van de Verdediger van het Vaderland alle mannen feliciteren, ongeacht of ze in het leger hebben gediend of niet. Daarom begint de eerlijkere seks lang voor 23 februari na te denken over hoe ze hun familieleden en vrienden kunnen feliciteren. In de regel is het bijzonder moeilijk om een feest voor collega's te organiseren. Ik zou deze dag in het team willen vieren, zodat niemand beledigd achterblijft en tegelijkertijd niet veel geld uitgeeft, aangezien je nog steeds geschenken moet kopen voor je man, vader, zoon, enzovoort. Er zijn verschillende manieren om mannen op 23 februari op het werk te feliciteren.

Goede alcoholische dranken zijn ook geschikt als cadeau voor mannen op het werk
Goede alcoholische dranken zijn ook geschikt als cadeau voor mannen op het werk

instructies:

Stap 1

De meest budgetvriendelijke optie voor een vakantie is om ansichtkaarten aan collega's te presenteren. Daarin kunnen, naast de standaard felicitaties, kleine grappige rijmpjes door jou geschreven zijn, persoonlijk gericht aan elke collega. Een alternatieve optie is een grote ansichtkaartposter, met felicitaties, met de namen van alle collega's en hun beste kwaliteiten en verdiensten. Dit cadeau kan op een prominente plek worden opgehangen zodat iedereen die komt werken er aandacht aan zal besteden.

Stap 2

Als de financiën het toelaten, kun je voor iedereen cadeaus organiseren. De opties voor persoonlijke presentaties zijn gevarieerd en zijn alleen afhankelijk van uw verbeeldingskracht en middelen. Dit kunnen pennen, parfumsets, aanstekers, accessoires voor mobiele telefoons of computers zijn, of certificaten voor een bepaald bedrag in een kantoor of auto-onderdelenwinkel. Uw collega's zullen ongetwijfeld ook de kaartjes voor sommige amusementsevenementen waarderen, bijvoorbeeld een bokstoernooi. Een collectief geschenk, in tegenstelling tot een individueel geschenk, kan heel creatief en zelfs pikant zijn. In veel gratis-politiebureaus is het bestellen van een stripper voor het mannelijke team (uiteraard tijdens de lunch of na het werk) populair als felicitatie vanaf 23 februari.

Stap 3

Is het in uw team gebruikelijk om de feestdagen aan dezelfde tafel te vieren? Dek dan, liefst in het geheim, de ontruiming af voor je collega's. Regel de bezorging van maaltijden op kantoor, of neem juist een signature dish mee van huis. De eetkamer, waar de feestdag ter gelegenheid van 23 februari wordt gehouden, kan worden versierd met ballonnen en de helden van de gelegenheid kunnen worden begroet met pijpen en fluitjes. Al deze accessoires worden verkocht in kinderwinkels. Op tafel, onder servetten, verbergt u voor elke collega een kleine verrassing: een kleine ansichtkaart met persoonlijke felicitaties of loten. U kunt een prijstrekking regelen voor zelfgemaakte tickets.

Aanbevolen: