Wedstrijden Voor Een Dronken Bedrijf

Inhoudsopgave:

Wedstrijden Voor Een Dronken Bedrijf
Wedstrijden Voor Een Dronken Bedrijf

Video: Wedstrijden Voor Een Dronken Bedrijf

Video: Wedstrijden Voor Een Dronken Bedrijf
Video: Jebroer DRONKEN tijdens KOKEN! - DRUNK COOKING #2 2024, April
Anonim

Door alcohol te drinken, kan het bedrijf ontspannen, dichterbij komen en elkaar beter leren kennen. Wedstrijden kunnen uw "alcoholbedrijf" vermaken. Daarnaast is er de volgende dag iets om te onthouden.

Wedstrijden voor een dronken bedrijf
Wedstrijden voor een dronken bedrijf

Geen rekwisieten

Conversatiewedstrijden zullen de slimste vertegenwoordigers van het dronken bedrijf helpen zichzelf te bewijzen, en de meest bescheiden - om zich open te stellen, voor te bereiden op de voortzetting van het alcoholische feest. Een eenvoudig "pionier"-sneeuwbalspel helpt de kinderen om elkaar beter te leren kennen. De eerste deelnemer roept luid zijn naam. Volgende deelnemers moeten hun naam en de namen van vorige spelers vermelden.

Het spel "Epoch" nodigt de deelnemers uit om voor zichzelf te kiezen (het is wenselijk dat de presentator de selectie maakt) historische figuren (van verschillende tijden en soort activiteit). Daarna vertellen de spelers namens een vertegenwoordiger uit het verleden over zichzelf. Tegenstanders kunnen de verteller vragen naar de details van de biografie en het persoonlijke leven. In dit spel is de correspondentie van het verhaal niet zo belangrijk, veel belangrijker is de correspondentie van de speler met de eerste gekozen afbeelding, de betrouwbaarheid van het spel.

Kaart

De maffia is een intellectueel spel dat door de meeste dronken bedrijven gunstig wordt onthaald. Het kan worden gespeeld met zowel gespecialiseerde sets (ze zijn te vinden in spelwinkels, naast kaarten, ze bevatten maskers, regels, het notitieboekje van de gastheer) en een gewoon kaartspel. Zwarte kaarten worden uitgedeeld aan "maffia", rode - aan "burgers". 'S Nachts vermoorden de 'maffiosi' de 'stedelingen' en overdag zijn ze allemaal samen op zoek naar 'criminelen'. Het spel is geliefd bij zowel jonge als volwassen bedrijven, het toont de creatieve kwaliteiten van mensen, hun kunstenaarschap en intelligentie.

Het kaartspel "Svintus" kan het meest ontspannen gezelschap activeren. Daarin moet je snel denken en handelen, de verliezer wordt "piggy" genoemd en de winnaars genieten van hun geluk en vaardigheid. De spelregels zijn simpel: je moet om de beurt kaarten van dezelfde kleur of waarde naar elkaar gooien. Gespecialiseerde speelkaarten brengen plezier en chaos in het spel. "Tikhokhryun" maakt de spelers stil, "Cottonhopper" - leg zijn handen op elkaar. De speler die als laatste de kaarten heeft, verliest.

verbeurdverklaringen

Forfaits zijn kleine stukjes papier met taken. Het spel van forfaits kan een bedrijf niet alleen vermaken, maar ook dichter bij elkaar brengen of shockeren. De regels zijn eenvoudig: elke deelnemer schrijft een taak (rol) en gooit een stuk papier met zich mee in zijn hoed (pet, pet). Als alle deelnemers hun "bijdrage" hebben geleverd, moeten ze om de beurt een willekeurig fantoom tevoorschijn halen. Dan moet de presentator (of de speler zelf) de taak lezen, en de langgerekte deelnemer moet de rol spelen, de taak voltooien.

Praktische grappen

Een van de bedrijfsleden in de maling nemen is een van de meest voorkomende manieren om plezier te hebben. Het kan zowel in andere games als op zichzelf worden gebruikt. Het is raadzaam om een grappige maar ongevaarlijke manier te vinden om je vriend voor de gek te houden, anders kan de situatie in een dronken bedrijf uit de hand lopen.

Aanbevolen: