Zo Word Je Niet Dronken Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Zo Word Je Niet Dronken Op Een Bruiloft
Zo Word Je Niet Dronken Op Een Bruiloft
Anonim

Bruiloften zijn zelden alcoholvrij. Meestal stroomt de alcohol als een rivier over hen heen, waardoor er altijd een risico is om overboord te gaan. Als je bent uitgenodigd voor een bruiloft en niet zeker bent van je alcoholtolerantie, zorg er dan in ieder geval voor dat dit evenement niet in verval voor je eindigt. Het is gemakkelijk om niet dronken te worden op een bruiloft als je een paar trucjes kent.

Zo word je niet dronken op een bruiloft
Zo word je niet dronken op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat alcohol voor u absoluut gecontra-indiceerd is als u de volgende geneesmiddelen gebruikt: antidepressiva, antipsychotica, anti-allergische geneesmiddelen, insuline. Het is geen feit dat je je slecht gaat voelen als je drugs met alcohol mengt, maar de kans is extreem groot. En daarom, als u naar de bruiloft gaat, waarschuw de eigenaren van tevoren dat alcohol voor u gecontra-indiceerd is.

Stap 2

Als je kunt drinken, bereid je het lichaam dan voor op een schokdosis alcohol. Zet een glas muntthee, eet een paar sneetjes beboterd brood of drink twee rauwe eieren als je geen zin hebt om te veel te eten voor je maaltijd. In het ideale geval eet je natuurlijk iets warms en vets voordat je gaat drinken.

Stap 3

Geef tijdens het banket de voorkeur aan slechts één soort alcohol. Een kater is vaak niet het gevolg van een "overdosis", maar het gevolg van het mengen van druivendranken (wijn, cognac) en granen (whisky, wodka). Deze waarheid is bekend bij iedereen die ooit gemengde alcoholische cocktails heeft misbruikt of grappa heeft weggespoeld met wodka.

Stap 4

Drink geen alcohol met frisdrank. En nog meer, niet mengen! Verschillende cocktails zoals "whiskey en cola", "wodka en tonic", "mojito" - een garantie dat u de avond of voor de rest van de gasten zult eindigen, of in een salade zult staan.

Stap 5

Een hapje eten. Met overvloedige plengoffers, moet je veel en zorgvuldig eten. Bovendien kun je, naar het voorbeeld van de bekende hoogleraar, het beste met warme snacks werken. Vlees met aardappelen, vette entrecotes zorgen ervoor dat alcohol niet snel in de bloedbaan wordt opgenomen. Maar gelei (gelei) heeft zich ook bewezen als aperitiefhapje.

Stap 6

Als je wijn drinkt, ga dan voor wit. Rood is "zwaar" en bedwelmt sneller.

Stap 7

Probeer niet het voorbeeld van velen te volgen en op weg naar huis het gegeten en gedronken bier op het bruiloftsbanket te "poetsen"! Als je dit doet, streep dan de volgende dag brutaal uit je leven. Hoogstwaarschijnlijk breng je het in bed door met hoofdpijn, een pakje aspirine en een fles mineraalwater op het nachtkastje.

Aanbevolen: