Hoe Word Je Niet Dronken Op Oud En Nieuw?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Niet Dronken Op Oud En Nieuw?
Hoe Word Je Niet Dronken Op Oud En Nieuw?

Video: Hoe Word Je Niet Dronken Op Oud En Nieuw?

Video: Hoe Word Je Niet Dronken Op Oud En Nieuw?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Op oudejaarsavond vliegt de tijd ongemerkt voorbij, de stemming is vrolijk en de drankjes stromen als een rivier. Bovendien zorgen de buren aan tafel er meestal strikt voor dat elk nieuw glas tot op de bodem wordt opgedronken. Het hoofd helder houden is in zo'n situatie niet eenvoudig.

Hoe word je niet dronken op oud en nieuw?
Hoe word je niet dronken op oud en nieuw?

instructies:

Stap 1

Beheers de hoeveelheid alcohol die u drinkt. Strek een glas zo lang mogelijk uit. Onthoud dat hoe eerder je drinkt, hoe eerder je het gevuld krijgt. Laat je niet overhalen om elke keer tot op de bodem te drinken.

Stap 2

Neem na elk drankje een snack. Beter nog, eet iets voor het eerste glas, want een lege maag is een van de redenen voor snelle dronkenschap. Kies onder de snacks de meest vette gerechten, men gelooft dat alcohol oplost in vet. Als je een probleem hebt met het eten van te vet voedsel, eet dan zoveel mogelijk vlees.

Stap 3

Verlaat vaker van tafel, bij voorkeur in de frisse lucht. Dit maakt het niet alleen mogelijk om in 15-20 minuten de nodige pauzes tussen de glazen te nemen, maar ook om af en toe een dronken hoofd te ontnuchteren. Zorg ervoor dat u zich aankleedt voordat u naar buiten gaat, anders kunt u verkouden worden in plaats van een kater.

Stap 4

Volg de regels voor het mengen van alcohol. Onthoud dat druivendranken nooit mogen worden gecombineerd met granen zoals cognac, whisky of wodka. En het is het beste om helemaal bij één soort te blijven.

Stap 5

Drink zoveel mogelijk niet-alcoholische vloeistoffen. Het zal helpen de concentratie van alcohol in het bloed te verlagen. De voorkeur gaat uit naar sap of gewoon water. Koolzuurhoudende dranken moeten volledig worden uitgesloten van consumptie, omdat gassen het werk van het maagdarmkanaal verhogen, wat leidt tot de snelle opname van alcohol.

Stap 6

Er zijn ook folkremedies en manieren om niet dronken te worden op oudejaarsavond. Bijvoorbeeld een eetlepel plantaardige olie gedronken voor het eerste glas of een schijfje citrusfruit gegeten als tussendoortje. Alleen de laatste moet noodzakelijkerwijs met pit zijn. Deze methoden moeten echter worden gecombineerd met al het bovenstaande, anders heeft het geen effect en kun je 's ochtends nauwelijks iets onthouden.

Aanbevolen: