Waarom Sommige Mensen Niet Van Oud En Nieuw Houden

Waarom Sommige Mensen Niet Van Oud En Nieuw Houden
Waarom Sommige Mensen Niet Van Oud En Nieuw Houden

Video: Waarom Sommige Mensen Niet Van Oud En Nieuw Houden

Video: Waarom Sommige Mensen Niet Van Oud En Nieuw Houden
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is de helderste, maar helaas niet ieders favoriete vakantie. Misschien ken je mensen die niet blij zijn met de nieuwjaarsviering. Laten we eens kijken waarom dit gebeurt.

Waarom mensen niet van nieuwjaar houden
Waarom mensen niet van nieuwjaar houden

Geen bedrijf en geen plannen voor het nieuwe jaar

Je hoort vaak van mensen dat ze niet in de nieuwjaarsstemming zijn. Laten we eerst eens kijken wat het is. De nieuwjaarsstemming is de verwachting van een vreugdevolle vakantie, de verwachting van een wonder. Als een persoon geen vrolijk gezelschap heeft en plannen heeft voor het nieuwe jaar, dan past hij zich automatisch aan aan het feit dat deze nacht saai zal zijn. Daarom ziet hij geen reden om iets te veranderen.

Vakantie als bijlading

Alles begint met goede voornemens om een onvergetelijke vakantie te regelen. Dan begint de drukte. Door de winkels rennen, schoonmaken, koken. Om te vieren is er geen verlangen of kracht meer. Als dit elk jaar wordt herhaald, begint de vakantie als een extra last te worden gezien die u absoluut niet in uw weekend wilt opnemen.

Pre-vakantie drukte

Zoveel mensen verzamelen zich in hypermarkten dat het onmogelijk is om goed eten te kiezen, alle parkeerplaatsen zijn bezet en in de hal zelf kun je niet lopen zonder tegen andermans kar te botsen. Zo'n menigte mensen kan zelfs de meest fervente fans van de nieuwjaarsvakantie vermoeien.

De kwestie van geld

Nieuwjaar is een tijd van geld uitgeven. Je moet kopen voor de feesttafel, cadeaus kiezen. Sommigen beschouwen dergelijke uitgaven als onredelijk, dus houden ze niet van deze vakantie.

Dronken mensen

Niet iedereen is het ermee eens om het nieuwe jaar nuchter door te brengen. Daarom blijkt dat tijdens een vakantie veel dronken, inadequate mensen de straat op gaan.

tradities

Er zijn enkele nieuwjaarstradities. Ten eerste is dit een werkend bedrijfsevenement, wat een felicitatie betekent voor niet altijd prettige collega's. Ten tweede de voorbereiding van de feesttafel, die veel moeite kost.

Aanbevolen: