Hoe Kom Je Niet Aan Met Oud En Nieuw?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Niet Aan Met Oud En Nieuw?
Hoe Kom Je Niet Aan Met Oud En Nieuw?

Video: Hoe Kom Je Niet Aan Met Oud En Nieuw?

Video: Hoe Kom Je Niet Aan Met Oud En Nieuw?
Video: DIT IS TOCH NIET MEER TE BETALEN?! 🤯💰 || Jill Huijbregts || 2024, Mei
Anonim

Er wordt aangenomen dat een rijke tafel het hele volgende jaar welvaart zal brengen. De gastvrouwen maken zoveel eten klaar dat het dan weer een paar dagen meegaat. En als we daar nog de uitstapjes naar de gasten, Kerstmis, Oud en Nieuw bij optellen… Dit alles kan het cijfer alleen maar beïnvloeden, er is een aanzienlijk risico op extra kilo's.

Hoe kom je niet aan met oud en nieuw?
Hoe kom je niet aan met oud en nieuw?

instructies:

Stap 1

In de regel proberen veel vrouwen, die zich voorbereiden op een feestelijk feest, "ruimte te maken" en hiervoor verhongeren ze bijna de hele dag. Deze tactiek is verkeerd. Het is beter om overdag groenten en fruit te eten, ze laten je niet toe om extra calorieën en vette salades binnen te krijgen, het vlees zal je niet zo trekken.

Stap 2

Van snoep is bekend dat het je eetlust verdrijft. Het bevordert de aanmaak van het verzadigingshormoon. Gebruik dit eenvoudige axioma tijdens de nieuwjaarsvakantie. Eet een stuk chocolade of snoep voordat je gaat zitten. Zo kun je je maag redden van extra porties salades of warm.

Stap 3

Bij het dekken van de feesttafel is het beter om de voorkeur te geven aan lichte maaltijden en snacks. Ze kunnen gemakkelijk mooi en feestelijk worden gemaakt. Het is beter om geen zware mayonaisesalades te koken - ze zijn, op zijn zachtst gezegd, niet erg gezond. Maar als je nog steeds denkt dat het nieuwe jaar zonder Olivier geen feestdag is, vervang dan mayonaise erin door zure room of ongezoete yoghurt met toevoeging van mosterd.

Stap 4

Kook volgens het aantal uitgenodigde gasten. Het meerdere dagen afwerken van de nieuwjaarstafel is immers een activiteit die zowel je gezondheid als je figuur negatief zal beïnvloeden. Bedenk dat de houdbaarheid van dezelfde Olivier in de koelkast 18 uur is. Na deze periode kan het gebruik ervan of een andere mayonaisesalade resulteren in zowel eenvoudige indigestie als ernstige vergiftiging.

Stap 5

Probeer tijdens de nieuwjaarsvakantie elke dag verse maaltijden te bereiden. Het eten op deze dagen moet gevarieerd en uitgebalanceerd zijn. Probeer vet voedsel en verschillende calorierijke lekkernijen te vermijden.

Stap 6

Actieve rust is ook nuttig - loop meer in de frisse lucht, ga schaatsen en skiën, bezoek uitgaanscentra.

Stap 7

Gebruik niet te veel alcohol. Alcohol is op zich al een calorierijk product, en als het ook nog eens gecombineerd wordt met een overvloedige snack, ben je gegarandeerd van overgewicht.

Stap 8

Zorg ervoor dat u tijdens de nieuwjaarsvakantie tijd vrijmaakt om het badhuis of de sauna te bezoeken. Deze activiteit geeft je niet alleen plezier en plezier in het communiceren met vrienden, maar zal je ook perfect helpen in de strijd tegen de gewonnen "feestelijke" kilo's. Bovendien is het een uitstekend wapen tegen allerlei ziekten en kwalen.

Aanbevolen: